DCP-1610W

Tilanäytössä lukee "Offline".

Windows Offline -tilassa

Macintosh Offline

Jos ikkunassa nakyy yllamainittu ilmoitus, tee seuraavat toimenpiteet yksi kerrallaan:

1. Jos käytät Brother-laitetta USB-liitännän kautta, irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    Jos käytät Brother-laitetta kiinteän verkkoyhteyden kautta, irrota verkkokaapeli ja liitä se uudelleen.
    Jos käytät Brother-laitetta langattoman verkkoyhteyden kautta, sammuta reititin/tukiasema ja käynnistä se uudelleen.
  2. Sammuta Brother virtakytkimesta ja kytke kohta virta paalle.
  3. Kaynnista tietokone uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1610W, DCP-1612W, HL-1210W, HL-1212W