MFC-J491DW

Henkilökortin kopiointi

[2in1(ID)] -ominaisuuden avulla voit kopioida henkilökortin kummatkin puolet alkuperäisessä koossa yhdelle sivulle.
image
  • Varmista, että paperikokoasetuksena on A4 tai Letter.

• Voit kopioida henkilökortin sovellettavien lakien mukaisesti. Yksityiskohtaisempia tietoja imageimage Tuotteen turvaohjeet

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Aseta henkilökortti tekstipuoli alaspäin lähelle valotustason vasenta yläkulmaa.
    image
    1. 3 mm tai enemmän (ylhäällä, vasemmalla)
    2. 207 mm
    3. 145 mm
    4. Skannattava alue
  2. (MFC-J491DW/MFC-J497DW) Paina image (COPY (Kopiointi)).
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina ohjauspaneelissa - tai +.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Sivun asett.]. Paina OK.
    2. Valitse [2in1(ID)]. Paina OK.
  5. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    Laite aloittaa henkilökortin yhden puolen skannauksen.
  6. Kun yksi henkilökortin ensimmäinen puoli on skannattu, käännä kortti ja skannaa toinen puoli painamalla image.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Aseta henkilökortti tekstipuoli alaspäin lähelle valotustason vasenta yläkulmaa.
    image
    1. 3 mm tai enemmän (ylhäällä, vasemmalla)
    2. 207 mm
    3. 145 mm
    4. Skannattava alue
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  4. Paina [Valinnat]>[Sivun asett.]>[2in1(ID)].
  5. Lue ja vahvista näytössä oleva valitsemiesi asetusten luettelo. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [OK].
  6. Paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.].
    Laite aloittaa henkilökortin yhden puolen skannauksen.
  7. Kun yksi henkilökortin ensimmäinen puoli on skannattu, käännä kortti ja skannaa toinen puoli painamalla [Jatka].

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW