DCP-J132W

Tee henkilöllisyystodistuksesta kaksipuolinen kopio.

Voit kopioida henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle säilyttäen kortin alkuperäisen koon.

• Laitteen paperikooksi on määritettävä Letter tai A4.

• Voit tehdä vain yhden värillisen kopion kerrallaan.

• Et voi käyttää toimintoja Lajittelu-, Suurenna/Pienennä - ja Poista taustaväri yhdessä 2in1 (ID) -toiminnon kanssa.

Voit käyttää Brother-laitteen 2 in 1 ID -kopiointitoimintoa seuraavasti:

1. Aseta henkilökortti kuvapuoli alaspäin tasoskannerin lasin vasempaan yläkulmaan.
    *1: Vähintään 3 mm (ylä, vasen)
    *2: 8.5 tuumaa (216 mm)
    *3: 5.5 tuumaa (140 mm)
    *4: skannattava alue

Kuva

2. (MFC-mallit)
    Paina (COPY) -painiketta KOPIOI.

3. Kopiomäärä voidaan antaa seuraavilla tavoilla:
    • (MFC-mallit)
      Käytä numerovalintanäppäimistöä.

• (DCP-mallit)
      Paina ohjauspaneelin + - tai - -painiketta toistuvasti.

Voit tehdä jopa 99 kopiota kerralla.

4. Paina Kopioi asetukset-painiketta.

5. Valitse Page Layout (Sivun asettelu) painamalla ylä - tai alanuolinäppäintä. Paina OK.

6. Valitse ylä- tai alanuolinäppäimellä 2in1 (ID). Paina OK.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Tee mustavalkoinen kopio painamalla MV Aloita-painiketta.
    • Tee värikopio valitsemalla Väri Aloita.

Laite skannaa henkilökortin toisen puolen.

8. Tee jokin seuraavista:
    • (MFC-mallit)
      Kun laite on skannannut toisen puolen, paina painiketta 1 (Kyllä).

• (DCP-mallit)
      Kun laite on skannannut toisen puolen, paina + (Kyllä) -painiketta.
  9. Käännä ID-kortti ympäri.

10. Skannaa henkilökortin toinen puoli painamalla OK -painiketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W