MFC-J5320DW

Poistin juuttuneen paperin mutta ilmoitus "Paperi juuttui" ei poistunut.

Kun poistat juuttuneen paperin, nosta ensin skannerikansi ylös ja laske takaisin alas, se kuittaa ilmoituksen Paperi juuttui (Paper Jam).

Jos ilmoitus "Paperi juuttui" ei poistunut näytöltä, laitteeseen voi olla juuttunut pieni paperinpala.

Poista paperi seuraavasti. Tarvitset laitteen mukana toimitetun huoltolehden (Maintenance Sheet).

1. Paina kosketusnäytöllä Kyllä niin näyttö palaa perustilaan.
  2. Paina Settings(Asetukset) > Ylläpito > Poista paperijätteet (Maintenance > Remove Paper Scraps).
  3. Lue kosketusnäytölle tullut ilmoitus ja varmista painamalla Seuraava (Next).
  4. Avaa käsisyöttöraon kansi.

OpenManualFeedSlot

5. Aseta laitteen mukana toimitettu pahviarkki vaaka-asennossa laitteen takana olevaan käsisyöttörakoon, kunnes se ottaa kiinni johonkin jolloin syöttörullat saavat siitä otteen.

Vaaka-asento

LandscapeOrientation

Jos laitteen mukana toimitettu huoltolehti on hukassa, ota arkki A4-kokoista paksua paperia (esim. valokuvapaperia).

6. Paina kosketusnäytössä Start.
  7. Noudata näytöllä olevia ohjeita.
    Jos kaikki paperit on saatu poistettua, laite jatkaa tulostusta tai näyttö palaa takaisin perustilaan.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4120DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J5320DW