ADS-1100W

Vaihda syöttötela

Viesti Vaihda syöttötela (Replace Roller) osoittaa että paperinsyöttörulla täytyy vaihtaa uuteen. Kun  Vaihda syöttötela-viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava merkkivalo.

ReplaceRoller

Laitteessa on skannauslaskuri. Laskuri laskee automaattisesti, kuinka monta sivua laite on skannannut. Kun

laite on skannannut 50 000 sivua, Status Monitoriin tulee muistutusviesti syöttötelan vaihtamisesta.

1. Avaa ylä- (1) ja etukansi (2).

OpenTop_FrontCover

2. Paina syöttötelan kannen molemmista reunoista (1) ja nosta kansi ylös.

PinchPick-upRollerCover

3. Liu’uta syöttötela (1) oikeaan reunaan.

SlidePickupRoller

4. Syöttötelan pidikkeessä on pieni aukko, joka on suunniteltu siten, että rullan akseli mahtuu siihen. Syöttötelan akseli sopii tähän aukkoon. Käännä syöttötelaa, kunnes akseli sopii pidikkeen aukkoon.

HolderOfPickupRoller

5. Ota kiinni telasta ja nosta se ulos laitteesta.

PinchPickupRoller

6. Asenna uusi syöttötela laitteeseen.

Tarkista ennen asennusta, että syöttötela on oikein päin. Akselin vasen ja oikea puoli ovat erilaisia.

IdentifyPickupRoller

7. Liu’uta syöttötela (1) vasempaan reunaan samalla, kun käännät sitä.

SlidePickupRoller

8. Sulje syöttötelan kansi.

9. Sulje etu- ja yläkansi.

10. Nollaa rumpuyksikön laskuri toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

(Windows) / (Macintosh)

(Windows)

1. Avaa ControlCenter. (Katso täältä miten ControlCenter avataan.)

2. Avaa välilehti Laiteasetukset (Device Settings) (seuraavassa esimerkissä on käytössä Perustila).

CC4_DeviceSettings

(Macintosh)

1. Avaa ControlCenter. (Katso täältä miten Control Center avataan.)

2. Avaa välilehti Laiteasetukset (Device Settings).

CC2_DeviceSettings

11. Osoita Etäas.ohj (Remote Setup). Etäasetusohjelman ikkuna avautuu.

12. Valitse kansiorakenteessa Laitetiedot (Machine Info.). Nolla syöttötelan laskuri valitsemalla Nollaa tarvikelaskuri (Reset Counter for Consumables) -kohdassa Syöttötela-valintaruutu (Pick-up Roller).

Remote_Pickup

13. Osoita Käytä (Apply) ja sitten OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1100W