ADS-2200

Jarrutelan vaihtaminen

Laitteessasi on skannauslaskuri, joka laskee automaattisesti, kuinka monta kertaa laite on skannannut. Sinun on vaihdettava jarrutela noin 100 000 skannauksen jälkeen.

1. Avaa etukansi (1) painamalla vapautuskielekettä.
  2. Paina jarrutelan kannen (1) vasenta puolta laitteen takaosasta ja vedä kansi alas.
  3. Nosta jarrutelan akselia (1) sormellasi ja poista rulla.
  4. Sovita uuden jarrutelan akseli (1) aukkoon ja aseta jarrutela laitteeseen.
  5. Sulje jarrutelan kansi.
  6. Sulje etukansi.
VINKKI

Kosketusnäytön tai nestekidenäytön ilmaisimet eivät näytä jarrutelan tai osien vaihtamisen sanomaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2200, ADS-2700W