ADS-1600W

Paperinerottimen vaihtaminen

Laitteessa on skannauslaskuri. Laskuri laskee automaattisesti, kuinka monta kertaa laite on skannannut. Kun laite on skannannut 10 000 sivua, laitteen Status Monitoriin tulee muistutusviesti paperinerottimen vaihtamisesta. Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa ylä- (1) ja etukansi (2).
    OpenTop_CrontCover
  2. Vedä paperinerottimen pidikettä ylös.
    SlideSeparationPadHolderUp

Ole varovainen kun joudut koskemaan paperinerottimeen tai ympäröiviin osiin. Voit loukata sormesi tai rikkoa laitteen.

DonotTouchSeparation

3. Paina paperinerotinta kasaan ja nosta sitä ylöspäin.
    PinchSeparationPad
  4. Aseta uusi paperinerotin paikoilleen.
    AttachSeparationPad
  5. Varmista että paperinerotin on pohjassa asti.

6. Sulje etu- ja yläkansi.

7. Nollaa paperinerottimen laskuri. Ratkaise ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Paina Settings(Asetukset).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laitetiedot Machine Info.

3. Paina Laitetiedot.

4. Paina Käyttölaskurit Usage Counters.

5. Nollaa paperinerottimen laskuri painamalla kohtaa Paperinerottimen laskuri Separation Pad Count.

6. Nestekidenäyttöön tulee varmistusviesti. Paina Kyllä.

7. Paina Home.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1600W