HL-L2365DW

Mikä on väriasetus Jatkotila?

Brotherin värikaseteille on määritelty kestoikä jonka ajan ne tuottavat parasta mahdollista jälkeä. Kun kaikki väri on käytetty, kasetin muiden osien pitäisi olla niin kuluneita että kasetilla ei saa enää parasta jälkeä. Tietyissä kaseteissa ei ole ollenkaan värinloppumisilmaisinta vaan kasetin vaihtoilmoitus perustuu yksinomaan osien kuluneisuuteen. Kun tulostuslaatu on vaarassa laskea tästä syystä näyttöön tulee ilmoitus Vaihda väri.

Voit jatkaa tulostusta vaikka näyttöön tulee ilmoitus Vaihda väri jos asetus "Vaihda värikasetti" pannaan asentoon "Jatka”.

• Jos asetus "Vaihda värikasetti" on "Jatka”, silloin näytön ilmoitus Vaihda väri tai tilanäytön ilmoitus Vaihda värikasetti ei lopeta tulostamista. Huomaa että asetus on tehtävä siinä vaiheessa kun kasetissa on vielä väriä.
  • Jos käytät Jatkotilaa, silloin tulostuslaatu voi laskea kasetin loppuvaiheessa ja kun kasetti tyhjenee kokonaan, silloin paperille ei tule enää mitään.
  • Koska Continue Mode (Jatkotila) -tilassa väriainekasetti voi jatkaa tulostamista kasetin arvioidun käyttöiän jälkeenkin, tulostuslaatua ei voida taata tässä tilassa tulostettaessa.
  • Kun laite on Continue (Jatka) -tilassa, virheilmoitus ja tilanäyttö ilmaisevat edelleen väriainekasetin tilan näyttämällä Toner Low (väriaine vähissä) -, Replace Toner (Vaihda väriaine) - tai Toner Ended (Väriaine päättynyt) -viestit.
  • Virheilmoitus tai Status Monitor-ohjelman ilmoitus Väriaine päättynyt osoittaa, että Continue Mode (Jatka) -tila oli otettu käyttöön, jotta laite voi jatkaa tulostamista sen jälkeen, kun väriainekasetin arvioitu käyttöikä on kulunut loppuun. Nyt väriainekasetti on vaihdettava uuteen aitoon Brother-väriainekasettiin.
    > Värikasetin mallin näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.
  • Kun uusi väriainekasetti asennetaan, tämä tila poistetaan automaattisesti käytöstä.

Voit ottaa Continue Mode (Jatka tilaa) -tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä seuraavasti:

1. Valitse ylä - tai alanuolipainikkeella General Setup (Yleiset asetukset) ja paina OK -painiketta.
  2. Valitse ylä - tai alanuolipainikkeella Vaihda värikas. ja paina OK -painiketta.
  3. Valitse ylä- tai alanuolipainikkeella Continue (Jatka) tai Stop (Lopeta).
    Paina Go-painiketta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L2400DW, HL-L2445DW, HL-L2447DW