MFC-7860DW

Valotustasolta kopioitaessa vasen puoli kopiosta ei tulostu.

Tähän voi olla syynä väärät asetukset.

Toimi seuraavasti.

1. Tarkista onko kopioinnissa käytettävää paperia siinä paperikasetissa josta laite syöttää paperia.
    Kasetit ovat Kasetti 1 ja Käsinsyöttörako (Manual Feed Slot ja Tray 1).

2. Tarkista onko kopioinnissa käytettävä paperikoko valittu halutulle paperinsyötölle asetuksella Paperikoko (Paper Size).

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä MENU ja valitse Yleiset aset. -> Paperi -> Paperikoko (General Setup => Paper => Paper Size).
    2. Paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä halutussa paperikasetissa käytettävä paperikoko.
      Vaihtoehdot ovat A4, Letter, Legal*, Executive, A5 L, A6, B5, B6, Folio*.
      * Eri maiden versioissa paperikokovalikoima on erilainen.
    4. Paina OK.
    5. Paina STOP/EXIT.
    6. Tee jompikumpi:

3. Tarkista onko kopioinnissa käytettävä suurennus/pienennyssuhde valittu oikein.

Mallit joissa on faxtoiminto:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä COPY.
    2. Paina ohjauspaneelin näppäintä ENLARGE/ REDUCE.
    3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä kopioinnissa käytettävä suurennus-/ pienennyssuhde.
    4. Paina OK.

Jos valitsit Mukau (25-400%) (Custom (25-400%)), anna suhde numeronäppäimistöltä. Paina OK.
    Esim. 80% annetaan painamalla 8 0.

Mallit joissa ei ole faxtoimintoa:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä OPTIONS.
    2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Suuren/Pienen. (Enlarge/ Reduce).
    3. Paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä kopioinnissa käytettävä suurennus-/ pienennyssuhde.
    5. Paina OK.

Jos valitsit Mukau (25-400%) (Custom (25-400%)), valitse suhde nuoli ylös ja alas-näppäimillä. Paina OK.

4. Tee kopio.
    1. Nosta dokumenttikansi.
    2. Aseta dokumentti valotustason vasempaan ylänurkkaan kuvapuoli alaspäin käyttäen tason reunoihin merkittyjä paperikokoja apuna.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Place the document

3. Sulje kansi.
    4. Mallit joissa on faxtoiminto:
      Anna kopiomäärä numeronäppäimistöltä (max. 99).

Mallit joissa ei ole faxtoimintoa:
      Anna kopiomäärä valitsemalla nuoli ylös ja alas-näppäimillä.

5. Paina START.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW