Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportin tulostus

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2865DW

WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

1. Valitse [Tulosta rap.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Valitse [WLAN-raportti] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta.
    Laite tulostaa WLAN-raportin.