MFC-J5330DW

Paperin asettaminen käsinsyöttörakoon

Aseta erikoispaperia tähän rakoon arkki kerrallaan.
Laite siirtyy automaattisesti käsinsyöttötilaan, kun asetat paperia käsinsyöttörakoon.
  1. Avaa käsinsyöttöraon kansi.
  2. Siirrä käsinsyöttöraon paperiohjaimia käytettävän paperin leveyden mukaan.
  3. Aseta vain yksi arkki käsinsyöttörakoon tulostuspuoli ylöspäin.
    Työnnä yhtä paperiarkkia molemmin käsin käsinsyöttörakoon, kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttöteloja. Irrota ote paperista, kun tunnet laitteen vetävän sitä. LCD-näytössä näkyy [Käsisyöttörako valmis].

Lue LCD-näytössä näkyvä ohje, ja paina sitten [OK].

• A4-, Letter- tai Executive-paperin käyttö
      Vaakasuunta
    • A3-, Ledger-, Legal-, Folio-, Mexico Legal-, India Legal-, A5-, A6-, Kirjekuoret-, Valokuva-, Valokuva L-, Valokuva 2L- tai Arkistokortti-kokojen käyttö
      Pystysuunta
    • Kun käytetään kirjekuoria, aseta ne kuvan mukaan siten, että tulostuspinta on ylöspäin ja läppä on vasemmalla puolella.

Aiheeseen liittyviä tietoja: Tietoja kirjekuorista

• Kun asetetaan kirjekuorta tai paksua paperiarkkia, työnnä kirjekuorta käsinsyöttörakoon, kunnes tunnet paperinsyöttörullien tarttuvan siihen kiinni.
    TÄRKEÄÄ
    • ÄLÄ aseta käsinsyöttörakoon enemmän kuin yksi paperiarkki kerrallaan. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla paperitukos. Kun tulostat useita sivuja, älä lisää seuraavaa paperiarkkia, ennen kuin kosketusnäytön viesti pyytää asettamaan seuraavan arkin.

• ÄLÄ aseta käsinsyöttörakoon paperia, kun tulostat paperikasetista. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla paperitukos.

4. Tee jokin seuraavista:
    • Kun käytössä on A4- tai Letter-koko tai pienempi kokoinen paperi

Vedä paperitukea ulos, kunnes se lukittuu paikalleen.

• Kun käytössä on suurempi kuin A4- tai Letter-kokoinen paperi tai kirjekuoret

Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).

• Jos asiakirja ei sovi yhdelle arkille, LCD kehottaa lisäämään toisen paperiarkin. Aseta toinen paperiarkki käsinsyöttörakoon ja paina sitten [OK].
  • Kun syötät suurempaa kuin A4- tai Letter-kokoista paperia käsinsyöttörakoon, laite pitää kiinni tulostetusta sivusta tulostuksen jälkeen, jotta se ei putoa. Kun tulostus on valmis, vedä tulostettu sivu ulos ja paina [OK].

• Varmista, että tulostus on päättynyt, ennen kuin suljet käsinsyöttöraon kannen.
  • Laite poistaa käsinsyöttörakoon asetetun paperin, kun tulostetaan testisivua, faksia tai raporttia.
  • Laite poistaa käsinsyöttörakoon asetetun paperin laitteen puhdistuksen aikana. Odota, kunnes laite lopettaa puhdistuksen ja aseta sitten paperi käsinsyöttörakoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW