MFC-J6710DW

Kuittaa ilmoitus "Väärä kas.asetus" Brotherin näytöltä.

Ilmoitus "Väärä kas.asetus" ("Wrong Tray Setting") tulee kun kasettiin asetetun paperin koko ei ole sama kuin laitteeseen asetetun paperin koko.

Ilmoitus "Väärä kas.asetus" kuitataan seuraavasti:

1. Katso että paperi on asetettu oikein päin kasettiin.

Kaikenkokoiset paperit on aina asetettava paperikasettiin siten että pitkät sivut ovat paperikasetin pitkien sivujen suuntaisia ja lyhyet sivut kohti kasetin etu- ja takaseinää.
    Toisin sanoen, laitteen edestä katsoen tulostuspaperi on kasetissa aina pystysuunnassa, ei vaakasuunnassa.

2. Tarkista paperikasettiin asetetun paperin koko ja laitteen paperikokoasetus.

Tulostamisessa ja kopioinnissa voi käyttää seuraavia paperikokoja: Letter, Legal, Ledger, A4, A5, A3, Executive, 10 x 15 cm.

Faksitulostukseen voi käyttää seuraavia paperikokoja: Letter, Legal, Ledger, A3, A4.

Paperikasetissa 2 (alempi) voi käyttää vain tavallista paperia ja paperikokoja Ledger, Letter, Legal, Executive, A3, A4.

Kun vaihdat paperikokoa paperikasetissa, muuta samalla laitteen paperikokoasetusta.

Näin muutetaan Brotherin paperikokoasetusta:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti 1 tai Kasetti 2.

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Paperikoko.

5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä paperikoko.

• Paperikasetissa 1 voi käyttää kokoja Letter, Legal, Ledger, A4, A5, A3, Executive10 x 15 cm.

• Paperikasetissa 2 (alempi) voi käyttää kokoja Letter, Legal, Ledger, A4, A3Executive.

6. Paina OK.

7. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis.

8. Paina OK.

9. Valitse taas nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis.

10. Paina OK.

11. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse paperikoko Kasetille #1 painamalla toivottua paperikokoa, tai valitse paperikoko Kasetille #2 painamalla toivottua paperikokoa.

3. Tee jompikumpi:

• Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä paperikasetille 1 koko Letter, Legal, Ledger, A4, A5, A3, EXE tai 10 x 15 cm.

• Paperikasetissa 2 (alempi) voi käyttää kokoja Letter, Legal, Ledger, A4, A3, EXE.

4. Paina Stop/Exit.

3. Tarkista että laite on asetettu käyttämään oikeaa paperikokoa tulostettaessa fakseja tai kopioita.

Faksivastaanotossa käytettävän oletuskasetin muuttaminen:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti: Fax.

3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Kasetti #1, Kasetti #2, tai Autom.valinta.

Autom.valinta ottaa paperia ensin kasetista 1, sitten kasetista 2, jos:

• Kasetissa #2 on erikokoista paperia joka soveltuu paremmin faxviestien tulostamiseen.

• Molemmissa kaseteissa on samankokoista paperia ja kasetissa 1 ei ole tavallista paperia.

4. Paina OK.

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis.

6. Paina OK.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti: Fax.

3. Paina Kasetti: Fax.

4. Paina Kasetti #1, Kasetti #2, tai Autom.valinta.

Autom.valinta ottaa paperia ensin kasetista 1, sitten kasetista 2, jos:

• Kasetissa #2 on erikokoista paperia joka soveltuu paremmin faxviestien tulostamiseen.

• Molemmissa kaseteissa on samankokoista paperia ja kasetissa 1 ei ole tavallista paperia.

5. Paina Stop/Exit.

Kopioinnissa käytettävän oletuskasetin muuttaminen:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti: Kopio.

3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Kasetti #1, Kasetti #2, tai Autom.valinta.

- Autom.valinta ottaa paperia joko kasetista 1 tai 2, käyttäen kopiointiasetuksissa määrättyjä tulostusmateriaali- ja paperikokovalintoja.

4. Paina OK.

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis.

6. Paina OK.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina nappia Tray Setting.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kasetti: Kopio.

3. Paina Kasetti: Kopio.

4. Paina Kasetti #1, Kasetti #2, tai Autom.valinta.

- Autom.valinta ottaa paperia joko kasetista 1 tai 2, käyttäen kopiointiasetuksissa määrättyjä tulostusmateriaali- ja paperikokovalintoja.

5. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6710DW, MFC-J6910DW