MFC-9120CN

Mistä tulee virheilmoitus "Authenticat Err (Autentikointivirhe)".

Tämä virheilmoitus voi tulla monesta eri syystä.

• Käyttäjätunnus ja salasana puuttuvat.
  • Käyttäjätunnus ja/tai salasana ovat väärin.
  • Brotheriin asetettu päivämäärä ja kelloaika eivät ole samat kuin tiedostopalvelimen tai autentikointipalvelimen.
  • SNTP time server-protokollaa ei ole konfiguroitu oikein.

Toimi seuraavasti:

1. Tarkista että käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein.

1. Kirjoita nettiselaimesi osoiteriville http://xxx.xxx.xxx.xxx (missä xxx.xxx.xxx.xxx on laitteen IP-osoite).
      Esim. http://192.168.1.4/ (jos laitteesi IP-osoite on 192.168.1.4.)
    2. Valitse Administrator Settings.
    3. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana.
      Käyttäjätunnus on “admin” ja salasanan oletusarvo on “access”.

Jos et tiedä salasanaa, ota yhteyttä verkonvalvojaan.

4. Tee jompikumpi.

• Jos dokumentti skannattiin suoraan FTP-palvelimelle tai intranettiin (Skannaus FTP:lle), tai suoraan CIFS-palvelimelle tai paikalliselle palvelimelle intranetissä (Skannaus verkkoon), valitse FTP/Network Scan Profile. Jatka vaiheesta  1-e.
      • Jos käytät toimintoa jossa tulostusloki talletetaan verkkoon, valitse Store Print Log to Network. Jatka vaiheesta STEP 1-f.

5. Valitse sen FTP-palvelimen tai CIFS-palvelimen, jolle dokumentti skannataan, asetusta Profile Name.

Click Profile Name

6. Tarkista että käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein. Jos näitä ei ole asetettu, kirjoita käyttäjätunnus ja salasana.

• Jos käytät toimintoja Scan to Network tai Store Print Log to Network ja käyttäjänimi on osa domainnimeä, kirjoita käyttäjänimi tällä tavalla: user@domain tai domain/user.
      • Jos et tiedä  FTP-palvelimen tai CIFS-palvelimen salasanaa, ota yhteyttä verkonvalvojaan.

Skannaus FTP:lle-toiminnon käyttäjille:

Profile Name FTP

Skannaus verkkoon-toiminnon tai Store Print Log to Network-toiminnon käyttäjille:

Authentication Setting

2. Tee jompikumpi:

• Jos käytät toimintoa Skannaus FTP:lle ja virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä verkonvalvojaan.
    • Jos käytät toimintoja Skannaus verkkoon tai Store Print Log to Network, jatka kohdasta 3.

3. Tarkista Brotherin asetukset Date&Time ja Time Zone.

4. Tarkista onko Brotherin kelloaika sama kuin Kerberos- ja NTMLv2- protokollaa käyttävien tiedosto- ja autentikointipalvelimien.

Aika-asetusten toiminta on erilaista eri palvelimissa. Kysy verkonvalvojalta miten tiedosto- ja autentikointipalvelimien aika on asetettu.

5. Tee jompikumpi:

• Jos SNTP-palvelin EI ole käytössä ja virheilmoitus tulee siitä huolimatta, kysy neuvoa verkonvalvojalta.
    • Jos SNTP-palvelin on käytössä, jatka kohdasta 6.

6. Tarkista onko tiedosto- ja autentikointipalvelimien kelloaika sama kuin SNTP-palvelimen.

Aika-asetusten toiminta on erilaista eri palvelimissa. Kysy verkonvalvojalta miten palvelimien aika on asetettu.

7. Tee jompikumpi:

• Jos kohdassa Date&Time on linkki Configure SNTP, valitse Configure SNTP ja jatka kohdasta 8-c.
    • Jos kohdassa Date&Time ei ole linkkiä Configure SNTP, jatka kohdasta 8.

Configure SNTP

8. Tarkista SNTP-aikapalvelimen protokolla-asetukset.

1. Valitse Network Configuration => Configure Protocol.
    2. Tarkista että valintaruudussa SNTP on ruksi ja valitse Advanced Setting.

Configure Protocol

3. Tarkista että SNTP-aikapalvelimen protokolla-asetukset ovat oikein.

Network Configuration

Aika-asetusten toiminta on erilaista eri palvelimissa. Kysy verkonvalvojalta miten SNTP-palvelimen aika on asetettu.

Jos virheilmoitus ei poistu, kysy neuvoa verkonvalvojalta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8085DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW