DCP-1512

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon (Windows)

Voit skannata dokumentin ja talletaa skannatun kuvan kovalevylle kansioon tai verkkokansioon useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään ControlCenter4-ohjelmalla. Skannaus suoritetaan eri tavalla eri käyttöliittymillä.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Perustila

1. Aseta asiakirja.
  2. Valitse SCAN-välilehti.
  3. Valitse dokumentin tyyppi ja skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
  4. Valitse Scan.

FileCC4AdvancedStep4

5. Skannattu kuva näkyy esikuvankatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
  6. Valitse Save.

FileCC4AdvancedStep6

7. Talletusvalintaikkuna tulee näyttöön. Määritä kuvantalletusasetukset ja valitse OK. Kuva tallennetaan valitsemaasi kansioon.

The Save dialog

Valitse tiedostotyyppi
    Valitse kuvatiedoston tiedostomuoto alasvetovalikosta Tiedostotyyppi (File Type). Voit valita seuraavista tyypeistä:

*Huom: Tiedostotyyppien valikoima on erilainen eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä.

• Windows Bitmap (*.bmp)
    • JPEG (*.jpg)
    • TIFF (*.tif)
    • TIFF Multi-Page (*.tif)
    • Portable Network Graphics (*.png)
    • PDF (*.pdf)
    • High Compression PDF (*.pdf)
    • Secure PDF (*.pdf)
    • XML Paper Specification (*.xps)

Huom:
      • XML Paper Specification -muoto on saatavana Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmässä tai käytettäessä XML Paper Specification -tiedostoja tukevia sovelluksia.
      • Valinta Tiedostokoko (File size) on käytettävissä jos tiedostotyyppi on JPEG, PDF tai Secure PDF.
      • Jos valitset tiedostotyypiksi TIFF tai TIFF Multi-Page, voit valita vaihtoehdon ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.

Tiedostonimi:

Anna etuliite, joka lisätään skannatun kuvan tiedostonimen eteen.

Kohdekansio:

Anna kansiopolku, johon tiedosto talletetaan.

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse Scan-välilehti.

3. Valitse Tiedosto (File).

FileCC4AdvancedStep3

4. Näyttöön tulee skannausvalintaikkuna. Valintaikkunassa voit määrittää seuraavat asetukset. Jos haluat esikatsella skannattua kuvaa ja määrittää sen asetukset, valitse Esikatselu (PreScan).

FileCC4AdvancedStep4

5. Valitse Scan. Kuva tallennetaan valitsemaasi kansioon.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512