DCP-1510

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi. (Windows 7)

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi ControlCenter4-ohjelmalla. Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 käyttöliittymää aiot käyttää lähettämisessä.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Perustila

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse Scan-välilehti.

3. Valitse dokumentin tyyppi ja skannauskoko (Document Type ja Scan Size).

4. Valitse Scan.
    MailHomeStep4

5. Skannattu kuva näkyy esikatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.

6. Osoita Sähköposti (Send E-mail).

MailCC4HomeStep6

7. Sähköposti-valintaikkuna tulee näyttöön. Määritä liitetiedoston asetukset ja valitse OK. Oletussähköpostisovellus avautuu, ja kuva liitetään uuteen, tyhjään sähköpostiviestiin.

Jos oletussähköpostiohjelma ei avaudu tai tulee virheilmoitus, katso täältä miten valitaan oletussähköpostiohjelma.

MailCC4HomeStep7

Tiedostotyyppi:
    Valitse liitetiedoston tiedostotyyppi alasvetovalikosta Tiedostotyyppi (File Type). Voit käyttää seuraavia tiedostotyyppejä.

HUOM: Tiedostotyyppivalikoima on erilainen eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä.

• Windows Bitmap (*.bmp)
    • JPEG (*.jpg)
    • TIFF (*.tif)
    • TIFF Multi-Page (*.tif)
    • Portable Network Graphics (*.png)
    • PDF (*.pdf)
    • High Compression PDF (*.pdf)
    • Secure PDF (*.pdf)
    • XML Paper Specification (*.xps)

• XML Paper Specification -muoto on saatavana Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmässä tai käytettäessä XML Paper Specification -tiedostoja tukevia sovelluksia.
    • Jos valitset tiedostotyypiksi TIFF tai TIFF Multi-Page, voit valita vaihtoehdon ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.
    • Kun käytät valotustasoa monisivuisen asiakirjan skannaamiseen, valitse "Jatkuva skannaus" ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirja.

2. Valitse Scan-välilehti.

3. Valitse Sähköposti (E-mail).

MailCC4AdStep3

4. Näyttöön tulee skannausvalintaikkuna. Valintaikkunassa voit muttaa skannausasetuksia. Jos haluat esikatsella skannattua kuvaa ja määrittää sen asetukset, valitse Esiskannaus (PreScan).

MailCC4AdStep4

5. Valitse Scan. Oletussähköpostisovellus avautuu, ja kuva liitetään uuteen, tyhjään sähköpostiviestiin.

Jos oletussähköpostiohjelma ei avaudu tai tulee virheilmoitus, katso täältä miten valitaan oletussähköpostiohjelma.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512