DCP-J132W

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi SCAN-näppäimellä

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi painamalla SCAN- näppäintä Brotherin ohjauspaneelissa.

1. Aseta dokumentti.

2. Paina SCAN.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Skannaa sähköpostiin (Scan to E-mail).

4. Paina OK.

5. (Verkkokäyttäjät)

1. Valitse näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla tietokone joka lähettää sähköpostin.

Note:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä katso muilta UKK-sivuilta miten silloin toimitaan.

2. Paina OK.

3. Jos näytössä kysytään salasanaa, anna tietokoneen 4-numeroinen salasana ohjauspaneelista ja paina OK.

6. Tee jompikumpi:

• Jos skannaat käyttäen oletusasetuksia, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ei (Off) kohdasta Asetukset (Set Options).
      Paina OK ja jatka vaiheesta 9.

• Jos haluat muuttaa oletusasetuksia, jatka vaiheesta 7

7. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kyllä (On) kohdasta Asetukset (Set Options) ja paina OK.

Jos käytät valintaa Asetukset, silloin tietokoneessa täytyy olla ControlCenter-ohjelma asennettuna ja käynnissä.

8. Voit muuttaa skannausasetuksia.
    Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä skannausasetus ja paina OK niin pääse seuraavaan asetukseen.

• Skannaustyyppi

• Tarkkuus

• Tiedostotyyppi

• Skannauskoko

• Taustavärin poisto

9. Paina Mono Start tai Colour Start.
    Brother aloittaa skannauksen, tietokoneessa avataan oletussähköpostiohjelma ja kuva liitetään tyhjään viestiin liitetiedostoksi.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla. Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W