DCP-770CW

Miten parannan tulostuslaatua tulostettaessa kuvia PhotoCapture Centeriin työnnetyltä muistikortilta.

Voit tulostaa kuvia suoraan digikameran muistikortilta joka on työnnetty Brotherin PhotoCapture Center®-muistikorttiasemaan. Kuvien tulostusasuun voit vaikuttaa seuraavilla asetuksilla:

Tässä tehtävät asetusmuutokset ovat tilapäisiä ja palaavat kolmen minuutin kuluessa tulostuksesta oletusarvoihinsa, jos ei ajastimen arvoa ole muutettu. Jos haluat muuttaa oletusasetuksia niin että asetuksesi ovat aina käytössä, katso VAIHETTA 5: ASETA UUDET ASETUKSET OLETUSASETUKSIKSI.

VAIHE 1: YLEISASETUKSET

Tulostettaessa valokuvia suoraan digikameran muistikortilta, joka on työnnetty Brotherin PhotoCapture Center®-muistikorttiasemaan, voit valita tulostuslaadun seuraavasti:

1. Paina PHOTOCAPTURE-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Tulostuslaatu (Print Quality).

3. Tee jompikumpi:

- MFC ja DCP-770CW-käyttäjät:

Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tulostuslaatu.

Vaihtoehdot ovat Normaali ja Valokuva (Normal tai Photo).

- DCP-käyttäjät (EI DCP-770CW):

1. Paina OK.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tulostuslaatu.

Vaihtoehdot ovat Normaali ja Valokuva (Normal tai Photo).

4. Paina OK.

5. Jos asetukset on tehty, paina Color (Colour) Start niin tulostus käynnistyy.

VAIHE 2: KIRKKAUS

Tulostettaessa valokuvia suoraan digikameran muistikortilta voit muuttaa tulostetun kuvan kirkkautta:

1. Paina PHOTOCAPTURE-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Kirkkaus (Brightness).

3. Tee jompikumpi:

- MFC ja DCP-770CW-käyttäjät:

• Painamalla nuoli vasempaan-näppäintä saat tulosteesta tummemman.
    • Painamalla nuoli oikeaan-näppäintä saat tulosteesta vaaleamman.

- DCP-käyttäjät (EI DCP-770CW):

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Painamalla nuoli alas-näppäintä saat tulosteesta tummemman.
      • Painamalla nuoli ylös-näppäintä saat tulosteesta vaaleamman.

4. Paina OK.

5. Jos asetukset on tehty, paina Color (Colour) Start niin tulostus käynnistyy.

VAIHE 3: KONTRASTI

Tulostettaessa valokuvia suoraan digikameran muistikortilta voit muuttaa tulostetun kuvan kontrastia:

1. Paina PHOTOCAPTURE-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Kontrasti (Contrast).

3. Tee jompikumpi:

- MFC ja DCP-770CW-käyttäjät:

• Painamalla nuoli vasempaan-näppäintä kontrasti pienenee.
    • Painamalla nuoli oikeaan-näppäintä kontrasti lisääntyy.

- DCP-käyttäjät (EI DCP-770CW):

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Painamalla nuoli alas-näppäintä kontrasti pienenee.
      • Painamalla nuoli ylös-näppäintä kontrasti lisääntyy.

4. Paina OK.

5. Jos asetukset on tehty, paina Color (Colour) Start niin tulostus käynnistyy.

VAIHE 4: VÄRINKOROSTUS (TRUE2LIFE®)

Värinkorostus (True2Life®) vaikuttaa seuraaviin kuvan ominaisuuksiin:

• VALKOTASAPAINO: Asetus vaikuttaa kuvan valkoisten alueiden värisävyyn. Valaistus, kameran asetukset ja muut seikat vaikuttavat värisävyihin niin että valkoiset alueet vaikuttavat vaaleanpunaisilta, kellertäviltä tai muun värisiltä.

• TERÄVYYS: Toiminto korostaa kuvan alueiden rajoja. Se vastaa kameran terävyyssäätöä. Jos kohteen rajat näyttävät utuisilta lisää terävyyttä.

• VÄRITIHEYS: Toiminto säätää värien kokonaismäärää kuvassa. Voit lisätä tai vähentää liian haalean kuvan värien määrää jolloin värit näyttävät luonnollisemmilta.

Värinkorostus (True2Life®) suoritetaan valokuvatulostuksessa seuraavasti:

1. Paina PHOTOCAPTURE-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Värin korostus (Color Enhance tai True2Life).

3. Paina OK.

4. Tee jompikumpi:

• Voit muuttaa valkotasapainoa, terävyyttä tai väritiheyttä seuraavasti:

1. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimillä On.

2. Siirry kohtaan 5.

• Jos et muuta asetuksia, toimi seuraavasti:

1. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimillä Ei.

2. Siirry kohtaan 9.

5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Valkotasapaino, Terävyys tai Väritiheys.

6. Tee jompikumpi:

- MFC ja DCP-770CW-käyttäjät:

Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimillä asetus.

- DCP-käyttäjät (EI DCP-770CW):

1. Paina OK.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä asetus.

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos muutat toista asetusta, valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä toinen asetus.

• Jos muutat toista asetusta, tee näin:

1. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Exit.

2. Paina OK.

9. Jos asetukset on tehty, paina Color (Colour) Start niin tulostus käynnistyy.
Käytettäessä True2Life®-värinparannusta tulostusaika lyhenee.

VAIHE 5: ASETA UUDET ASETUKSET OLETUSASETUKSIKSI

Voit tallettaa usein käyttämäsi asetukset oletusasetuksiksi. Asetukset ovat voimassa kunnes muutat niitä uudestaan.

Asetukset talletetaan oletusasetuksiksi seuraavasti:

1. Valitse jokin yllä mainituista asetuksista.

2. Paina OK.

Toista vaiheet 1 ja 2 kaikille muutettaville asetuksille.

3. Kun viimeinen asetus on valmis, valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Aseta uusi olet. (Set New Default).

4. Paina OK.

5. Tee jompikumpi:

- MFC-mallit:
      Paina 1 niin asetukset talletetaan.

- DCP-mallit:
      Paina + niin asetukset talletetaan.

6. Paina STOP/EXIT.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-350C, DCP-357C, DCP-560CN, DCP-770CW, MFC-465CN, MFC-885CW