MFC-8880DN

Miten muutetaan tai poistetaan pika- tai lyhytvalintanumero.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMERON MUUTTAMINEN TAI POISTAMINEN

Pikavalintanumero poistetaan tai muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Faksaus => Osoitteisto => Pikavalinta (Fax => Address Book => One Touch Dial).

2. Paina sitä Pikavalintanäppäintä jonka takana muutettava tai poistettava numero on.

• Pikavalintamuistipaikat 21 ... 40 saat esille painamalla ensin SHIFT-näppäimen alas ja pitämällä sen alhaalla kun painat vastaavaa Pikavalintanäppäintä.

• Brotherin näyttöön tulee talletettu numero tai nimi ja viesti "1. Muuta 2. Poistu."

3. Paina 1.

4. Valitse numeron tyyppi painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä.

Vaihtoehdot ovat FAX/PUH, SÄHKÖPOSTI ja IFAX.

5. Paina OK-näppäintä.

6. Tee jompikumpi:

• Jos numero tai sähköpostiosoite ovat oikein, jatka vaiheesta 7.

• Jos valitsit FAX/PUH  vaiheessa 4 anna fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

Numeron suurin pituus on 20 merkkiä.

Voit lisätä numeroiden väliin 3,5 sekunnin mittaisen tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä numeron syöttämisen aikana.

Voit lisätä niin monta taukoa kuin haluat painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä numeroa syötettäessä.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI tai IFAX  vaiheessa 4 anna sähköpostiosoite numeronäppäimistöltä.

Sähköpostiosoitteen suurin pituus on 60 merkkiä.

• Voit poistaa yhden merkin seuraavasti:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä poistettavan merkin alle.

2. Paina CLEAR/BACK-näppäintä niin merkki poistetaan.

Jos painat CLEAR/BACK-näppäintä useita kertoja niin poistetaan useita merkkejä.

• Voit lisätä yhden merkin seuraavasti:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä kohtaan johon merkki lisätään.

2. Kirjoita lisättävä merkki.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI  vaiheessa 4 ja talletit pikavalintamuistiin sähköpostiosoitteen, voit käyttää tätä sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit IFAX  vaiheessa 4 ja talletit pikavalintamuistiin sähköpostiosoitteen, voit käyttää tätä sähköpostiosoitetta vain kun Brother on Faxtilassa.

7. Paina OK-näppäintä.

8. Tee jompikumpi

• Jos numeronhaltijan nimi on oikein, jatka kohdasta 9.

• Jos haluat poistaa yhden merkin, tee näin:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä poistettavan merkin alle.

2. Paina CLEAR/BACK-näppäintä niin merkki poistetaan.

Jos painat CLEAR/BACK-näppäintä useita kertoja niin poistetaan useita merkkejä.

• Jos haluat lisätä yhden merkin, tee näin:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä kohtaan johon merkki lisätään.

2. Kirjoita lisättävä merkki.

9. Paina OK-näppäintä.

10. Tee jompikumpi:

• Jos faksaus/skannaustarkkuus on oikea, jatka vaiheesta 12.

• Jos valitsit FAX/PUH  vaiheessa 4 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tarkkuus NORM, HIENO, E.HIENO tai VALOK.

2. Paina OK.

3. Jatka kohdasta 13.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI  vaiheessa 4 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä VÄRI100DPI, VÄRI200DPI, VÄRI300DPI, VÄRI600DPI, HARM100DPI, HARM200DPI, HARM300DPI, M/V200DPI tai M/V200x100.

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 11.

• Jos valitsit IFAX  vaiheessa 4 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tarkkuus NORM, HIENO tai VALOK.

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 13.

11. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit mustavalkotarkkuuden vaiheessa 10, valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tiedostomuoto jolla tiedosto lähetetään tietokoneeseen.

Vaihtoehdot ovat TIFF, PDF ja SECURE PDF.

• Jos valitsit harmaasävy- tai väritarkkuuden vaiheessa 10, valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tiedostomuoto jolla tiedosto lähetetään tietokoneeseen.

Vaihtoehdot ovat PDF, SECURE PDF, JPEG ja XPS.

12. Paina OK-näppäintä.

13. Tee jompikumpi:

• Jos haluat muuttaa tai poistaa toisen pikavalintanumeron, toista vaiheet 2 ... 12.

• Kun olet valmis, paina STOP/EXIT.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMERON MUUTTAMINEN TAI POISTAMINEN

Lyhytvalintanumero poistetaan tai muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Faksaus => Osoitteisto => Lyhytvalinta (Fax => Address Book => Speed Dial).

2. Anna muutettavan lyhytvalintamuistipaikan osoite kolmella numerolla.

3. Paina OK-näppäintä.

Brotherin näyttöön tulee talletettu numero tai nimi ja viesti "1. Muuta 2. Poistu."

• Paina 1.

• Valitse numeron tyyppi painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä.

Vaihtoehdot ovat FAX/PUH, SÄHKÖPOSTI ja IFAX.

• Paina OK-näppäintä.

• Tee jompikumpi:

• Jos numero tai sähköpostiosoite ovat oikein, jatka vaiheesta 8.

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 5, anna fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

Numeron suurin pituus on 20 merkkiä.

Voit lisätä numeroiden väliin 3,5 sekunnin mittaisen tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä numeron syöttämisen aikana.

Voit lisätä niin monta taukoa kuin haluat painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä numeroa syötettäessä.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI tai IFAX  vaiheessa 5 anna sähköpostiosoite numeronäppäimistöltä.

Sähköpostiosoitteen suurin pituus on 60 merkkiä.

• Voit poistaa yhden merkin seuraavasti:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä poistettavan merkin alle.

2. Paina CLEAR/BACK-näppäintä niin merkki poistetaan.

Jos painat CLEAR/BACK-näppäintä useita kertoja niin poistetaan useita merkkejä.

• Voit lisätä yhden merkin seuraavasti:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä kohtaan johon merkki lisätään.

2. Kirjoita lisättävä merkki.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI  vaiheessa 5 ja talletit lyhytvalintamuistiin sähköpostiosoitteen, voit käyttää tätä sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit IFAX  vaiheessa 5 ja talletit lyhytvalintamuistiin sähköpostiosoitteen, voit käyttää tätä sähköpostiosoitetta vain kun Brother on Faxtilassa.

• Paina OK-näppäintä.

• Tee jompikumpi:

• Jos numeronhaltijan nimi on oikein, jatka vaiheesta 10.

• Jos haluat poistaa yhden merkin, tee näin:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä poistettavan merkin alle.

2. Paina CLEAR/BACK-näppäintä niin merkki poistetaan.

Jos painat CLEAR/BACK-näppäintä useita kertoja niin poistetaan useita merkkejä.

• Jos haluat lisätä yhden merkin, tee näin:

1. Siirrä kohdistin nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäimillä kohtaan johon merkki lisätään.

2. Kirjoita lisättävä merkki.

• Paina OK-näppäintä.

• Tee jompikumpi:

• Jos faksaus/skannaustarkkuus on oikea, jatka vaiheesta 13.

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 5 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tarkkuus NORM, HIENO, E.HIENO tai VALOK.

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 14.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI vaiheessa 5 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä VÄRI100DPI, VÄRI200DPI, VÄRI300DPI, VÄRI600DPI, HARM100DPI, HARM200DPI, HARM300DPI, M/V200DPI tai M/V200x100.

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 12.

• Jos valitsit IFAX vaiheessa 5 ja haluat tallettaa numerolle faksaus/skannaustarkkuuden, toimi seuraavasti:

1. Valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä NORM, HIENO tai VALOK.

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 14.

• Tee jompikumpi:

• Jos valitsit mustavalkotarkkuuden vaiheessa 11, valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tiedostomuoto jolla tiedosto lähetetään tietokoneeseen.

Vaihtoehdot ovat TIFF, PDF ja SECURE PDF.

• Jos valitsit harmaasävy- tai väritarkkuuden vaiheessa 11, valitse painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäintä tiedostomuoto jolla tiedosto lähetetään tietokoneeseen.

Vaihtoehdot ovat PDF, SECURE PDF, JPEG ja XPS.

• Paina OK-näppäintä.

• Tee jompikumpi:

• Jos haluat muuttaa tai poistaa toisen lyhytvalintanumeron, toista vaiheet 2 ... 13.

• Kun olet valmis, paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8880DN