MFC-L8340CDW

Ei voi skannata ##

Laitteessa on mekaaninen ongelma.

Poista asiakirja.

Sammuta laite painamalla Power (Power) alas ja pitämällä sitä alhaalla ja kytke se sitten uudelleen päälle.
Jos ongelma ei poistu ota yhteyttä Brotherin tukeen

• Jos Brotherissa on kaksipuolinen skannaustoiminto
    Asiakirja on liian pitkä kaksipuoliseen (duplex) skannaukseen.
    Paina Cancel (Peruuta). Kaksipuolisessa (duplex) skannauksessa voit käyttää vain sivukokoja A4, Letter, Legal tai Folio.
    Muun paperin on oltava seuraavan kokoinen:
    Pituus: 147,3–355,6 mm (5,8–14,0 tuumaa)
    Leveys: 105–215,9 mm (4,1–8,5 tuumaa)
  • Jos laitteessa on FAKSITOIMINTO:
    Suosittelemme siirtämään mahdollset muistissa olevat faxviestit toiseen laitteeseen tai tietokoneeseen ennen laitteen sammuttamista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2620DW, DCP-L2627DW(XL), DCP-L2660DW, DCP-L3527CDW, DCP-L3555CDW, DCP-L3560CDW, DCP-L5510DW, MFC-L2800DW, MFC-L2827DW(XL), MFC-L2860DW, MFC-L3760CDW, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L5715DN, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN, MFC-L6915DN, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN