MFC-L2710DW

Ei voi skannata XX

Virheilmoitus Ei voi skannata XX (Cannot Scan XX tai Unable to Scan XX) ilmoittaa että skannerissa on mekaaninen vika. Luku "XX" ilmoittaa millainen vika koneistossa on. Irroita sähköjohto pistorasiasta, odota muutama minuutti ja kytke sähköjohto.
Jos ongelma jatkuu, soita Brother-asiakaspalveluun.

• Jos Brother-laitteessa on 2-puolinen (kaksipuolinen) skannaustoiminto:
    Asiakirja voi olla liian pitkä 2-puoliseen (kaksipuoliseen) skannaukseen. Paina Peruuta (Peruuta)-painiketta ja käytä 2-puoliseen (kaksipuoliseen) skannaukseen sopivaa paperikokoa.
  • Jos laitteessa on FAKSITOIMINTO:
    Suosittelemme faksien siirtämistä toiseen faksilaitteeseen tai tietokoneeseen ennen virran katkaisemista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW