MFC-845CW

Miten säädetään Brotherin nestekidenäytön asetuksia.

Voit muuttaa näytön asetuksia seuraavasti.

MUUTA NÄYTÖN KONTRASTIASETUKSIA

Voit muuttaa Brotherin nestekidenäytön kontrastia jotta teksti erottuisi taustastaan paremmin. Jos näytön tekstistä on vaikea saada selvää, yritä muuttaa kontrastiasetuksia:

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä LCD-kontrasti (LCD Contrast).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä kontrasti.

Vaihtoehdot ovat Vaalea, Normaali ja Tumma (Light, Med. ja Dark).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

MUUTA NÄYTÖN TAUSTAVALON KIRKKAUTTA

Voit muuttaa Brotherin nestekidenäytön taustavalon kirkkautta. Jos näytön tekstistä ei saa selvää vaikka muutit näytön kontrastia, muuta taustavalon kirkkautta:

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Taustavalo (Backlight).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä valonvoimakkuus.

Vaihtoehdot ovat Vaalea, Normaali ja Tumma (Light, Med. ja Dark).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

MUUTA TAUSTAVALON PÄÄLLÄOLOAIKAA

Voit muuttaa Brotherin nestekidenäytön taustavalon päälläoloaikaa. Taustavalo sammutetaan automaattisesti jos mihinkään näppäimeen ei ole koskettu tiettyyn aikaan:

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Himm.ajastin (Dim Timer).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä aika.

Vaihtoehdot ovat 10 Secs, 20 Secs, 30 Secs ja Off.

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

MUUTA NÄYTÖN PÄÄLLÄOLOAIKAA

Voit muuttaa Brotherin nestekidenäytön päälläoloaikaa. Laite sammuttaa näytön automaattisesti jos mihinkään näppäimeen ei ole koskettu tiettyyn aikaan sähkön säästämiseksi. Laite voi tulostaa, skannata ja vastaanottaa fakseja vaikka näyttö on sammutettu.

Muuta näytön päälläoloaikaa:

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Samm.ajastin (Off Timer).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu aika.

Vaihtoehdot ovat 1 Min, 2 Mins, 3 Mins, 5 Mins, 10 Mins, 30 Mins ja Off.

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

MUUTA NÄYTÖN TAUSTAKUVAA

Voit muuttaa Brotherin nestekidenäytön taustakuvaa:

1. Paina MENU-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön asetus (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Taustakuva (Wallpaper).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä taustakuva.

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-440CN, MFC-845CW