MFC-3240C

Asensin tulostinohjaimet laitteen mukana toimitetulta CD-ROM-levyltä mutta tulostus ei toimi. (Mac OS X 10.5 tai 10.6)

On mahdollista että CD-ROMin ohjaimet eivät ole Mac OS X 10.5 tai 10.6-yhteensopivia.
Poista asennetut ohjaimet ja yritä asentaa uudet ohjaimet seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

1. Osoita Apple Menu => System Preferences... (Irroita tässä vaiheessa USB-kaapeli jos se oli kytketty.)

2. Osoita Print and Fax.

3. Poista tulostin ja sulje Print and Fax.

image

4. Siirry nettisivumme osioon Lataukset ja hae uusin tulostinohjain tälle Mac OS versiolle. Asennusohjeet näet sivulta Lataukset.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, FAX-1820C, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-580, MFC-5840CN, MFC-590, MFC-620CN, MFC-820CW, MFC-890