MFC-J6510DW

Faksilähetys ulkomaille ei toimi.

Jos sinulla on ongelmia lähetettäessä faksia ulkomaille mutta kotimaan lähetys toimii oikein, ongelmana voi olla puhelinlinjan huono laatu. Silloin voit muuttaa Brotherin Yhteensopivuus-asetuksen arvoon Perus.

Brotherin Yhteensopivuus-asetusta muutetaan seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso ohjetta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Perusasetukset (Initial Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Yhteensopivuus (Compatibility).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimellä Perus(VoIP) (Basic (for VoIP)).

7. Paina OK.

8. Paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Perusasetukset (Initial Setup).

3. Paina Perusasetukset.

4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Yhteensopivuus (Compatibility).

5. Paina Yhteensopivuus.

6. Paina Perus(VoIP).

7. Paina STOP/EXIT.

Jos ulkomaille lähettämisessä on edelleen ongelmia myös  Yhteensopivuus-asetuksella Perus, voit muuttaa seuraavaksi Ulkomaanlinja-asetusta.

Ulkomaanlinja-asetus on tilapäinen asetus ja on voimassa vain seuraavan lähetyksen ajan.

Ulkomaanlinja-asetuksen saa päälle seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso ohjetta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina FAX-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Aseta lähetettävä dokumentti valotustasolle kuvapuoli alaspäin.

3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Ulkomaanlinja.

4. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimellä On.

5. Paina OK.

6. Anna vastaanottajan faxnumero.

7. Paina Brotherin näppäintä BLACK(MONO) START tai COLOR(COLOUR) START.

• Jos painat Black(Mono) Start, laite skannaa ensimmäisen sivun. Jatka vaiheesta 8.

• Jos painat Color (Colour) Start, laite skannaa koko dokumentin ja faksaa sen.

8. Tee jompikumpi:

• Lähetä yksi sivu faksilla painamalla Black(Mono) Start uudestaan tai valitse Ei painamalla 2.

Brother skannaa sivun ja faksaa sen.

• Jos lähetät useampia kuin yhden sivun, valitse Kyllä painamalla 1. Jatka vaiheesta 9.

9. Aseta seuraava lähetettävä sivu kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

10. Paina OK.

• Brother skannaa seuraavan sivun.

• Toista vaiheet 9 ja 10 jokaista lähetettävää sivua kohti.

11. Paina BLACK(MONO) START niin fax lähetetään.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina FAX-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Aseta lähetettävä sivu kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Valitse nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimellä Ulkomaanlinja.

4. Paina Ulkomaanlinja.

5. Paina On.

6. Anna vastaanottajan faxnumero.

7. Paina Brotherin näppäintä BLACK(MONO) START tai COLOR(COLOUR) START.

• Jos painat Black(Mono) Start, laite skannaa ensimmäisen sivun. Jatka vaiheesta 8.

• Jos painat Color (Colour) Start, laite skannaa koko dokumentin ja faksaa sen.

8. Tee jompikumpi:

• Lähetä yksi sivu faksilla painamalla Black(Mono) Start uudestaan tai valitse Ei.

Brother skannaa sivun ja faksaa sen.

• Jos lähetät useampia kuin yhden sivun, paina Kyllä. Jatka vaiheesta 9.

9. Aseta seuraava lähetettävä sivu kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

10. Paina BLACK(MONO) START.

• Brother skannaa seuraavan sivun.

• Toista vaiheet 9 ja 10 jokaista lähetettävää sivua kohti.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW