MFC-7840W

Miten peruutetaan Brotherin muistissa oleva lähettämistä odottava faxlähetys?

Brotherin muistiin talletettu lähettämistä odottava faxlähetys peruutetaan seuraavasti:

1. Paina Menu ja valitse Fax => Jälj.oleva työ (Remaining jobs).

• Brotherin näyttöön tulee lähetystä odottavien töiden lukumäärä.

• Jos muistissa ei ole lähetystä odottavia töitä, näytössä lukee Ei odott.töitä ("No Jobs Waiting").

2. Voit selata töitä nuoli ylös- ja alas-näppäimellä.

3. Kun löydät peruutettavan työn paina OK.

4. Tee jompikumpi:

• Paina 1 niin työ peruutetaan.

• Paina 2 niin työtä ei peruuteta.

5. Paina STOP/EXIT.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT