MFC-J491DW

Asiakirjan kopioiminen

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. (MFC-J491DW/MFC-J497DW) Paina image (COPY (Kopiointi)).
    LCD-näytössä näkyy:
    image
  4. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina ohjauspaneelissa - tai +.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  5. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.

Voit selata kopiointiasetuksia painamalla image ja image. Kun haluamasi asetus näkyy korostettuna, paina OK.

image
    • Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi]-asetukset on muutettava.
  6. Kun olet valmis, paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
image
Lopeta kopiointi painamalla Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. Paina image [Kopioi].
    Kosketusnäytössä näkyy:
    image
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.
    image

Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi] -asetukset on muutettava painamalla [Valinnat].

Asetus
    Kuvaus
    image (Kopiomäärä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina - tai + kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK.
    Valinnat

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla image.

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

Nykyisten asetusten ilmaisimet

Vaihda nämä asetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla edellisessä vaiheessa näytöllä osoitettua aluetta.

• Laatu
    • Paperityyppi
    • Paperikoko
    • Suuren./Pienen.

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

image

Kun olet lopettanut uusien toimintojen valinnan, voit tallentaa ne painamalla [Tallenna pikakuvak.] -painiketta.

5. Paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.].
image
Lopeta kopiointi painamalla image.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW