MFC-J6530DW

Asiakirjan kopioiminen

MFC-J6530DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. Paina [Kopioi].
    Kosketusnäytössä näkyy:
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.

Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi] -asetukset on muutettava painamalla [Asetukset].

Asetus
    Kuvaus
    (Kopiomäärä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina - tai + kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla , ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
    Asetukset

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla .

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

Nykyisten asetusten ilmaisimet

Vaihda nämä asetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla edellisessä vaiheessa näytöllä osoitettua aluetta.

• Suur./pien.
    • 2puol. kopio
    • Paperikoko
    • Laatu

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

Kun olet lopettanut uusien toimintojen valinnan, voit tallentaa ne painamalla [Tallenna pikakuvak.] -painiketta.

5. Paina [M/v Start] tai [Väri Start].
Lopeta kopiointi painamalla .

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Lataa asiakirja.
  3. Paina [Kopio].
    Kosketusnäytössä näkyy:
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.

Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi] -asetukset on muutettava painamalla [Asetukset].

Asetus
    Kuvaus
    (Kopiomäärä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina - tai + kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla , ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
    Ennalta määritetyt kopiointiasetukset

Voit kopioida useilla erilaisilla asetuksilla painamalla painikkeita, jotka on määritetty laitteeseen ennalta.

Valitse nämä asetukset painamalla ja sitten pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai painamalla tai .

Asetukset

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla .

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

Nykyisten asetusten ilmaisimet

Voit muuttaa näitä asetuksia vain seuraavaa kopiota varten painamalla seuraavia kuvakkeita:

• Suurenna/pienennä
    • 2-puolinen kopiointi
    • Kasetin valinta
    • Laatu

Kun olet lopettanut uusien toimintojen valinnan, voit tallentaa ne painamalla [Tallenna pikakuvak.] -painiketta.

5. Paina [M/v Start] tai [Väri Start].
Lopeta kopiointi painamalla .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW