MFC-L3750CDW

Laitteen vastausta edeltävien soittojen määrän asettaminen (Soittoviive)

Jos joku soittaa laitteeseesi, se antaa puhelimen normaalin soittoäänen. Soittoäänien määrä säädetään soittoviiveasetuksella.
  • Soittokerrat-asetus määrittää, kuinka monta kertaa laite soi ennen vastaamista vain faksi- ja faksi-/puhelintilassa.
  • Jos laitteen kanssa samassa liittymässä on ulkoisia puhelimia tai alanumeroita, valitse soittojen enimmäismäärä.
  1. Paina  [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Soittokerrat].
  2. Paina haluamaasi soittokertojen määrää.
    Jos valitset [0], laite vastaa heti eikä linja hälytä lainkaan (saatavissa vain joissakin maissa).
  3. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L3750CDW