MFC-J5340DW(E)

Tulostin lukittu

Voit asettaa tulostusrajoituksia Secure Function Lock-toiminnolla, jonka asetuksia muutetaan nettiselaimella
Tulostusrajoitukset poistetaan seuraavasti.

Secure Function Lock pois käytöstä

1. Avaa nettiselain ja käynnistä www-pohjainen hallinta siirtymällä tulostimen hallintasivulle.
    > Täältä näet miten www-pohjainen hallinta toimii.
  2. Kun tulostimen hallintasivu on auki, valitse sieltä Administrator > Restriction Management tar User Restriction Function.

Jos navigointipalkki ei näy ikkunan vasemmassa reunassa, valitse ensin Menu.

3. Valitse Off.
  4. Valitse Submit.

User Restriction Function

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6010DW, MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW