MFC-8880DN

Miten muutetaan Brotherin kopion laatuun vaikuttavia asetuksia?

Brotherissa on useita kopion laatuun vaikuttavia asetuksia, eri asetukset sopivat eri tyyppisille dokumenteille:

• Auto: Käytetään tavallisille sivuille. Oletusasetus on Auto ja sitä käytetään kun sivulla on sekä tekstiä että valokuvia.
  • Text: Käytetään kun sivulla on vain tekstiä tai viivapiirroksia.
  • Photo: Käytetään kun sivulla on harmaasävykuva tai valokuva.

Jos haluat vaihtaa kopion laatuasetusta väliaikaisesti, toimi seuraavasti:

Tilapäisasetusta muutetaan seuraavasti:

1. Paina näppäintä COPY niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

• Aseta kopiotava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli alaspäin ja yläreuna ensin sisään.

• Aseta kopiotava dokumentti valotustasolle kuvapuoli alaspäin.

3. Anna kopiomäärä numeronäppäimistöltä (jopa 99).

4. Paina CONTRAST/QUALITY.

5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Laatu (Quality).

6. Painamalla nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäintä voit valita Auto, Teksti tai Valok. (Auto, Text, tai Photo).

7. Paina OK.

8. Paina START niin kopiointi käynnistyy.

Jos haluat vaihtaa kopion laatuasetusta pysyvästi, toimi seuraavasti:

Jos asetuksesta halutaan pysyvä sitä muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Kopio => Laatu (Copy => Quality).

2. Painamalla nuoli vasempaan- tai oikeaan-näppäintä voit valita Auto, Teksti tai Valok. (Auto, Text, tai Photo).

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8880DN