HL-2250DN

Verkkotulostus ei toimi (Windows 7)

Toimi seuraavasti:

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

VAIHE A: Tarkista että Brother on päällä ja näytössä ei ole virheilmoituksia.

1. Jos Brotherin näytössä ei näy mitään, silloin se on sammutettu tai lepotilassa. Paina jotain näppäintä ja katso että se herää lepotilasta. Jos ei, tarkista että pistorasiaan tulee sähköä ja virta on kytketty päälle virtakytkimestä.

HUOM: Jos laite ei käynnisty vikaa on turha etsiä verkkoyhteydestä. Ota yhteyttä huoltoon.

2. Tarkista onko näytössä virheilmoitus, kuten "Paperi Juuttui" tai "Vaihda värikasetti". Jos virheilmoitus pysäyttää tulostuksen, se on poistettava ennen kuin vikaa voidaan alkaa etsiä verkkoyhteydestä.

VAIHE B: Tarkista verkkoyhteys Brotheriin

1. Sammuta Brother virtakytkimestä. Odota muutama sekunti ja käynnistä laite uudelleen.
    Odota kolme minuuttia että laite saa yhteyden verkkoon.
    Jos ongelma ei poistunut, jatka vaiheesta 2.

2. Tarkista seuraavat kohdat.
    • Tarkista että tulostimeen on kytketty virta ja verkkokaapeli, se on online-tilassa ja valmis tulostamaan. Jos sähköjohto on liitetty ylijännitesuojaan tai kytkimeen, poista laitteet ja liitä sähköjohto suoraan seinään.

• Varmista että Brother toimii vertaisverkossa (Peer-to-Peer) jossa ei ole keskitettyä tulostin- tai tiedostopalvelinta eli tiedostojen käyttöä tai kirjoittimien jakamista ei hallita keskuspalvelimen kautta.
      Verify Peer-to-Peer environment
    • Tarkista että reitittimen tai keskittimen Link-valo palaa.

Jos muutat verkon rakennetta, käynnistä tietokone uudestaan ja tarkista toimiiko tulostus.
Jos tulostus toimii, ongelma on poistunut.

Jos ongelma ei poistunut, jatka vaiheesta C.

Käytä Verkkoyhteyden korjaustyökalua.

Korjaa Brother-laitteen verkkoasetukset Verkkoyhteyden korjaustyökalu -ohjelman avulla. Se määrittää oikean IP-osoitteen ja aliverkon peitteen ja korjaa DNS-ongelmat.
> Täältä pääset nettisivullemme osioon Lataukset josta voit ladata Verkkoyhteyden korjaustyökalun.

Jos Windowsin testisivun tulostus toimii, ongelma on poistunut.

Jos Verkkoyhteyden korjaustyökalusta ei ollut apua, jatka vaiheesta D.

VAIHE D: Poista Brotherin ohjain

1. Poista Brotherin ohjain. (Katso täältä ohjeet.)

2. Lataa ja asenna uusin Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti. Asennusohjeet löydät lataussivulta.

(Windows XP SP2 tai uudemmat)
    Jos asennusohjelma havaitsee palomuurin, valitse Change the Firewall port settings to enable network connection and continue with the installation (Recommended). Valitse seuraavaksi Next jos se on tarpeen.

(AntiVirusohjelmien käyttäjät)
    Jos käytät virustorjuntaohjelmaa, voi tulla virheilmoitus asennuksen aikana, Valitse silloin Salli (allow) niin asennus jatkuu.
    Jos et hyväksynyt suojaushälytyksen aiheuttanutta toimintoa, suojausohjelmiston palomuuritoiminto saattaa estää yhteyden.
    Jotkin suojausohjelmistot saattavat estää yhteyden suojausvaroitusta näyttämättä. Salli yhteys lukemalla ohjeet suojausohjelmiston käyttöohjeista tai kysymällä ohjeita ohjelmiston valmistajalta.

Jos palomuuri estää verkkoyhteyden, avaa palomuuriin seuraavat portit:

• Lisää UDP-portti 54925 verkkoskannausta varten.
    • Lisää UDP-portit 137 ja 161 verkkotulostusta ja -skannausta varten.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2250DN