DCP-J125

Yritin skannata Brotherilla tekstintunnistukseen, mutta tuli virheilmoitus "Toiminto ei ole käytettävissä koska tekstintunnistusohjelmaa ei ole asennettu tai laite ei tue sitä" ("This feature is not available because there is no OCR software installed, or your machine does not support it.").

Ilmoitus on seurausta siitä että käytät Brotherin mallia joka ei tue skannausta tekstintunnistukseen.

error message

ControlCenter-ohjelmassa ja laitteessa on valinta Skannaa tekstintunnistukseen (“Scan to OCR”) mutta se ei toimi vaikka asentaisit tekstintunnistusohjelman.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W