DCP-585CW

Asensin tietokoneeseen käyttöjärjestelmäksi Windows 7. Kuinka siihen asennetaan "PaperPort™ 11SE" ?

"PaperPort™ 11SE" voidaan asentaa Brotherin mukana toimitetulta CD-ROMilta vaikka CD-ROM ei tue tätä Windowsin versiota. Toimi kuten kohdissa 1, 2 ja 3 esitetään koko "PaperPort™ 11SE" asentamiseksi.

Ohjelmiston "PaperPort™ 11SE" asentamisessa on kolme vaihetta. Ohjelmisto tarvitsee toimiakseen 3 erikseen asennettavaa ohjelmaa: PaperPort, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package ja PaperPort Image Printer.

Vaihe 1: Asenna PaperPort

1. Aseta CD-ROM tietokoneen CD-ROM-asemaan. Jos asennusohjelman ikkuna avautuu automaattisesti, sulje ikkuna.

2. Valitse Start ja sitten Computer.

computer

3. Napsauta kuvaketta CD-ROM oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Open.

open

4. Avaa kansio paperport ja siellä oleva kansio program. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

setup.exe

5. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Vaihe 2: Asenna Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package

Asennus suoritetaan eri tavalla eri Windows 7 versioissa. Seuraavassa on esitetty asennusmenettely molemmille Windows 7 versioille.

[HUOM]
Jos et tiedä kumpi Windows 7 on käytössä, 32-bittinen tai 64-bittinen, katso täältä ohjeet miten tarkastan Windows 7 version.

[32 bit versiolle]

1. Avaa kansio Utilities. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.

vcredist_x86.exe

2. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

[64 bit versiolle]

1. Avaa kansio Utilities. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.

vcredist_x86.exe

2. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

3. Avaa kansio System64. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x64.exe.

vcredist_x64.exe

4. Ikkuna avautuu. Ikkuna sulkeutuu kun asennus on valmis.

window

Vaihe 3: Asenna PaperPort Image Printer

Asennus suoritetaan eri tavalla eri Windows 7 versioissa. Seuraavassa on esitetty asennusmenettely molemmille Windows 7 versioille.

[HUOM]
Jos et tiedä kumpi Windows 7 on käytössä, 32-bittinen tai 64-bittinen, katso täältä ohjeet miten tarkastan Windows 7 version.

[32 bit versiolle]

1. Siirry kansioon paperport. Avaa kansio printer ja sieltä kansio system32.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

PaperPort Image Printer

3. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

[64 bit versiolle]

1. Siirry kansioon paperport. Avaa kansio printer ja sieltä kansio system64.

2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.

PaperPort Image Printer_x64

3. Asennus käynnistyy. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW