HL-5070N

Poistin tulostimesta sinne juuttuneen paperin mutta silti merkkivalo Paper palaa tai vilkkuu.

Toimi seuraavasti:

Vaihe 1: Tarkista että tulostimeen ei jäänyt paperinpalasia.

Käy läpi UKK:n "Kuinka paperitukos poistetaan?" ohjeet uudelleen ja poista mahdolliset paperinpalat. Katso ohjeita myös kohdasta Vastaavat UKK:t sivun lopussa.

Avaa takakansi ja kiinnitysyksikön kansi ja tarkista uudestaan löytyykö sieltä paperinpaloja.

Vaihe 2: Tarkista että paperikasetissa on paperia.

Tarkista että paperi tai tulostusmateriaali on asetettu oikein paperikasettiin ja että paperinohjaimet eivät paina liian tiukasti tai löysästi paperipinoa.

Vaihe 3: Tarkista takakansi.

Tarkista että takakansi on suljettu tukevasti.

Vaihe 4: Tarkista tulostinohjaimen asetukset.

HUOM: Vaiheet ja ikkunoiden ulkoasu on erilainen eri käyttöjärjestelmissä.

1. Peruuta tulostustyö joko kohdan a tai b ohjeen mukaan:

1. Valitse Käynnistä -> Asetukset -> Tulostimet ja faksit -> (Start => Settings => Printers & Faxes => ) Kaksoisnapsauta Brotherin nimeä => Napsauta Tulostin (Printer) ja valitse Peruuta kaikki dokumentit (Cancel All Documents).

image

2. Paina tulostimen ohjauspaneelin näppäintä JOB CANCEL tai CANCEL.

Jos tulostustyötä ei voi peruuttaa, sammuta tulostin ja kytke virta taas päälle.

2. Valitse Käynnistä -> Asetukset -> Tulostimet ja faksit -> (Start => Settings => Printers & Faxes), napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Printing Preferences).

image

3. Valitse välilehti Basic ja tarkista asetus Paperilähde (Paper Source). Valitse oikea paperilähde ja napsauta OK.

image

Automaattisessa kaksipuoleisessa tulostuksessa voi käyttää vain paperikopioita A4, Letter tai Legal.

4. Koeta tulostaa uudestaan.

Vaihe 5: Tarkista että kaksipuoleiskasetti (Duplex Tray) on asetettu oikein.

Tarkista että kaksipuoleiskasetti on työnnetty pohjaan asti.

1. Poista kaksipuoleiskasetti tulostimesta.
    duplex tray
  2. Työnnä kaksipuoleiskasetti takaisin tulostimeen pohjaan asti.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-5240, HL-5250DN