MFC-845CW

Brotherin nestekidenäytön teksti näkyy huonosti.

Voit säätää Brotherin nestekidenäytön kontrastia ja kirkkautta seuraavasti.

NÄYTÖN KONTRASTIN SÄÄTÖ

Jos Brotherin nestekidenäytön teksti erottuu taustastaan huonosti voit lisätä kontrastia tekstin ja taustan välillä seuraavasti:

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön aset. (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä LCD-kontrasti (LCD Contrast).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä oikea kontrasti.

- Valitse Vaalea, Normaali tai Tumma (Light, Med. tai Dark).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

NÄYTÖN TAUSTAVALON KIRKKAUDEN SÄÄTÖ

Voit muuttaa Brotherin näytön taustavalon kirkkautta. Jos näytön teksti ei näy kunnolla vaikka säädit kontrastia koska näyttö ei saa tarpeeksi valoa, voit muuttaa taustavaloa:

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Näytön aset. (LCD Settings).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Taustavalo (Backlight).

7. Paina OK.

8. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä kirkkaus.

- Valitse Vaalea, Normaali tai Tumma (Light, Med. ja Dark).

9. Paina OK.

10. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-330C, DCP-540CN, DCP-750CW, MFC-440CN, MFC-845CW