MFC-J5340DW(E)

Muste vähissä

Laitteen näyttöön eli LCD:lle tulee viesti "Muste vähissä" jos jokin värikaseteista alkaa olla tyhjä.

(Vain mallit joissa on faksitoiminto)
Jos lähettävä laite pystyy suorittamaan muutoksen, värifax vastaanotetaan ja tulostetaan mustavalkoisena.

Käy hakemassa uusi värikasetti ja säilytä sitä laitteen lähellä
Älä vaihda kasettia ennen kuin näyttöön tulee ilmoitus Vaihda muste.

(Vain mallit joissa on skannaustoiminto)
Voit skannata normaalisti silloinkin kun jokin värikaseteista on vähissä tai kokonaan tyhjä.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1050DW, HL-J6010DW, MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW