DCP-375CW

Miten muutan paperikoon, tulostusmateriaalin ja tulostuskoon oletusarvoa muistikorttiasemaa (PhotoCapture Center™) käytettäessä?

Paperikoon, tulostusmateriaalin ja tulostuskoon oletusarvo muutetaan muistikorttiasemaa käytettäessä seuraavasti:

Muuta paperikokoa

1. Paina MENU ja valitse PhotoCapture => Paperikoko (Paper Size).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu paperikoko.
  3. Paina OK.
  4. Paina STOP/EXIT.

Muuta tulostusmateriaalia

1. Paina MENU ja valitse PhotoCapture => Tulostusmateriaali (Paper Type).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä haluttu tulostusmateriaali.
  3. Paina OK.
  4. Paina STOP/EXIT.

Muuta tulostuskokoa

Asetus on käytettävissä vain kun käytössä on paperikoko Letter tai A4.

1. Paina MENU ja valitse PhotoCapture => Tulostuskoko (Print Size).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tulostuskoko.
  3. Paina OK.
  4. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-195C, DCP-375CW, MFC-295CN