MFC-L8850CDW

Skannaa ja tallenna asiakirja PDF-muodossa Brother-laitteen SKANNAUS-painikkeella (Skannaa tiedostoon)

Voit skannata ja tallentaa asiakirjan PDF-muodossa haluamaasi kansioon painamalla Brother-laitteen ohjauspaneelin SKANNAUS-painiketta.

Jos haluat skannata useita sivuja yhteen tiedostoon, katso usein kysyttyjä kysymyksiä: Skannaa useita sivuja yhteen tiedostoon sen sijaan, että kaikki skannatut sivut tallennetaan erillisiksi tiedostoiksi.
Määritä ja käytä Skannaa tiedostoon -toimintoa seuraavien ohjeiden mukaisesti.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

VAIHE A: Skannaus tiedostoksi-toiminnon asetukset

Windows
  1. Avaa ControlCenter.
    • Brother-apuohjelmia tukevat mallit
      1. Avaa Brother Utilities.
        • Windows 7 / 10
          Valitse Start tai Start tai (Käynnistä) > (kaikki ohjelmat tai kaikki sovellukset) > Brother > Brother Utilities.
        • Windows 8 -käyttöjärjestelmä:
          Napsauta Käynnistä-näytössä  Start .
          Aloitusnäytössä napsauta jotain tyhjää kohtaa oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Kaikki sovellukset (All Apps).
          Valitse Brother Utilities.
      2. Valitse Skannaa.
      3. Valitse ControlCenter4.
    • Brother Utilities malleille, joita ei tueta:
      Valitse Start (Käynnistä)(Käynnistä) > All Programs > Brother > [mallin nimi]> ControlCenter4.
  2. Avaa Device Scan Settings (Laitteen skannausasetukset) -ikkuna. Tässä on kaksi mahdollisuutta.

Perustila:
    Valitse Laiteasetukset -välilehti > Laitteen skannausasetukset.

Device Scan Settings in Home Mode (laitteen skannausasetukset kotitilassa)

Edistynyt tila:
    Valitse Laiteasetukset -välilehti > laitteen skannausasetukset.

Device Scan Settings in Advanced Mode (laitteen skannausasetukset lisätilassa)

3. Device Scan Settings (Laitteen skannausasetukset) -ikkuna avautuu. Napsauta Tiedosto -välilehteä ja valitse Tiedostotyyppi -kohdasta PDF(*.pdf) . Määritä asetukset ja valitse OK. Voit esimerkiksi määrittää skannattujen tietojen tiedostonimessä käytettävän etuliitteen Tiedostonimi -ruutuun. Voit myös määrittää kansion johon skannatut sivut talletetaan, ruutuun Kohdekansio.

4. Siirry VAIHEESEEN B.

Macintosh-tietokoneet
  1. Avaa ControlCenter.
    Avaa ControlCenter2-sovellus valitsemalla Finder-palkista Siirry, Sovellukset > Brother > ControlCenter. Kaksoisnapsauta ControlCenter-kohtaa.
    ControlCenter avautuu ja telakointiasemaan asetetaan kuvake.
  2. Pidä näppäimistön Ctrl -näppäintä painettuna ja napsauta Tiedosto -painiketta.
  3. Napsauta Device (laite) -painiketta ja valitse File Type (Tiedostotyyppi) -kohdassa PDF(*.pdf). Määritä asetukset ja valitse OK. Voit esimerkiksi määrittää skannattujen tietojen tiedostonimessä käytettävän etuliitteen Tiedostonimi -ruutuun. Voit myös määrittää kansion tallentamaan skannatut tiedot kohdekansioon.

CC2_DeviceButton

VAIHE B: Käytä Brother-laitteen SKANNAUSPAINIKKEEN Skannaa tiedostoon -toimintoa

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina (Skannaa).
  3. Avaa (tiedostoon) pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle Kuva .
  4. Paina Kuva (tiedostoon)-painiketta. Kuvake siirtyy näytön keskelle ja näkyy sinisenä.
  5. Paina OK.
  6. (Verkkokäyttäjille)

1. Tuo näyttöön kohdetietokone, jonka haluat vastaanottavan tiedot, pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin tai painamalla ylä - tai alanuolinäppäintä.
      HUOM
      Jos tietokone ei ole näkyvissä, katso miten ongelma ratkaistaan napsauttamalla tätä.
    2. Paina kohdetietokoneen nimeä.
    3. Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ohjauspaneelissa ja paina OK.
  7. Tee jokin seuraavista:

• Jos et halua muuttaa nykyisiä oletusasetuksia, siirry vaiheeseen 12.
    • Jos et halua muuttaa nykyisiä oletusasetuksia, siirry vaiheeseen 8.

8. Paina Asetukset (Options).
  9. Jos haluat aloittaa 2-puolisen skannauksen, paina 2-puolinen skannaus. Valitse 2-puolinen skannaus: Pitkä reuna tai 2-puolinen skannaus: Short Edge (Lyhyt reuna)
  10. Valitse tarvittaessa skannaustyypin, tarkkuuden, tiedostotyypin, skannauskoon ja Poista taustaväri -asetukset.
  11. Paina OK.
  12. Paina Start.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla.
Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows®/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)