MFC-J6510DW

Kuinka dokumentti skannataan ja talletetaan tiedostoon PDF-muodossa SCAN-näppäimellä (Skannaus tiedostoon)

Skannaus tiedostoon-toiminto skannaa dokumentin ja tallettaa sen automaattisesti tietokoneeseesi haluttuun kansioon PDF-muodossa kun painat Brotherin SCAN-näppäintä.

Jos haluat skannata useita sivuja samaan tiedostoon, sinun on käytettävä tiedostomuotoa joka tukee useiden sivujen tallettamista samaan tiedostoon (useimmiten PDF-muoto). Katso UKK "Miten skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa".

Skannaus tiedostoon-toimintoa käytetään seuraavasti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallin ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Vaihe A: Skannaus tiedostoon-toiminnon asetukset

Windows

1. Avaa ControlCenter. (Katso täältä miten ControlCenter4 käynnistyy.)
  2. Avaa ikkuna Device Scan Settings.

Perustilassa:
    Valitse välilehti Laiteasetukset (Device Settings) => Device Scan Settings.

"Device Scan Settings in Home Mode"

Edistyneessä tilassa:
    Valitse välilehti Laiteasetukset (Device Settings) => Device Scan Settings.

"Device Scan Settings in Advanced Mode"

3. Skannaus tiedostoon -asetusikkuna aukeaa. Valitse tiedostotyyppi (File Type) PDF(*.pdf). Muuta asetuksia ja valitse OK. Esim. voit asettaa tiedostonimen etuliitteen laatikkoon File Name. Voit myös valita talletuskansion laatikosta Kohdekansio (Destination Folder).

"The Device Scan Settings window"

4. Jatka vaiheesta B.

Macintosh

1. Avaa ControlCenter. (katso täältä miten ControlCenter2 käynnistyy.)
  2. Valitse Määritykset > Skannaus > Tiedosto (Configuration => SCAN => File).

"Control Center2"

3. Valitse välilehti Laitepainike (Device Button). Skannaus tiedostoon -asetusikkuna aukeaa. Valitse tiedostotyyppi (File Type) PDF(*.pdf). Muuta asetuksia ja valitse OK. Esim. voit asettaa tiedostonimen etuliitteen laatikkoon File Name. Voit myös valita talletuskansion laatikosta Kohdekansio (Destination Folder).

"The Device Scan Settings window"

Vaihe B: Skannaus tiedostoon-toiminnon käyttö Brotherin Scan-näppäimellä

* Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa Kosketusnäyttömalleille.

1. Aseta dokumentti.
  2. Paina SCAN.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Skannaus tiedostoon.
  4. Paina OK.
  5. (Verkkokäyttäjät)
    1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tietokone jonne skannataan.
      Huom:
      Jos et löydä haluttua tietokonetta listasta, katso ohjeita täältä.
    2. Paina OK.
    3. Jos näytöllä kysytään salasanaa, anna kohdekoneen salasana neljällä numerolla ja paina OK.
  6. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Aseta dokumentti.
    Kaksipuoleista skannausta käytettäessä aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja etureuna ensin sisään dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).
  2. Paina Scan.
  3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Tiedostoon (to File).
  4. (Verkkokäyttäjät)
    1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tietokone jonne skannataan.
      Huom:
      Jos et löydä haluttua tietokonetta listasta, katso ohjetta täältä.
    2. Paina kohdekoneen nimeä ja sitten OK.
    3. Jos näytöllä kysytään salasanaa, anna kohdekoneen salasana neljällä numerolla ja paina OK.
  5. Tee jompikumpi:
  6. Paina Duplex Scan.
    Paina DuplexScan :LongEdge tai DuplexScan :ShortEdge.
  7. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.

Voit skannata tietokoneeseen useilla skannaustoimintoa tukevilla ohjelmilla ja myös ControlCenterillä. Katso ohjeita vastaavalta UKK-sivulta ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J140W, MFC-J430W, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW