HL-4570CDW

Ohuet viivat eivät näy tulosteessa.

Tarkista seuraavat seikat:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

1. Tarkista että värijauheen säästötoiminto on pois päältä joko ohjauspaneelista tai tulostinohjaimesta käsin. Katso: "Kuinka värijauheen säästötoiminnon saa päälle tai pois päältä?".

2. Tarkista tulostustarkkuus. Jos se on Fine (2400 dpi class) vaihda siihen Normal (600 x 600 dpi) kuten alla esitetään.

Windows-tulostinohjaimesta:

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). Katso täältä miten pääset Tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja sieltä Tulostuslaatu (Print Quality) ja Normal (600 x 600 dpi). Napsauta Käytä (Apply) => OK.
      Printing Preferences dialog box

Windows BR-Script-tulostinohjaimesta:

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences).  Katso täältä miten pääset Tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse Lisäasetukset (Advanced...).
    3. Valitse kohdasta Tulostimen ominaisuudet (Printer Features) valinnalle Tulostuslaatu (Print Quality) arvo Normal (600 x 600 dpi). Napsauta OK.
      Printing Preferences dialog box of BR-Script driver

Mac OS X CUPS-tulostinohjaimesta:

1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääset valikkoon Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Tulostusasetukset (Print Settings).
    3. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja sieltä Tulostuslaatu (Print Quality) ja Normal (600 x 600 dpi).
      Print dialog

Mac OS X BR-Script-tulostinohjaimesta:

1. Avaa ikkuna Print. Täältä näet miten pääset valikkoon Print.
    2. Valitse alasvetovalikosta Tulostusasetukset (Printer Features).
    3. Valitse General 1 (Set 2 jos sinulla on Mac OS X 10.4) kohdasta Feature Sets ja valitse kohdasta Print Quality arvo Normal (600 x 600 dpi).
      Print dialog of BR-Script driver

3. Jos käytät Windows-tulostinohjainta, valitse toiminnot Paranna ohutta viivaa ja Paranna kuvioiden tulostus (Improve Thin Line ja Improve Pattern Printing) kuten alla esitetään.

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). Katso täältä miten pääset Tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja sieltä nappi Asetukset (Settings...).
    3. Aseta ruksi valintaruutuihin Paranna ohutta viivaa ja Paranna kuvioiden tulostus (Improve Thin Line ja Improve Pattern Printing) ja napsauta OK.
      Print Setting of Printing Preferences

4. Napsauta Käytä (Apply) => OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW