DCP-L2550DN

Kopioiminen paperin molemmille puolille (2-puolinen kopiointi)

Voit vähentää paperin kulutusta kopioimalle paperin molemmille puolille.
  • Ennen kuin aloitat 2-puolisen kopioinnin, valitse 2-puolinen kopioasettelu seuraavista asetuksista.
  • Alkuperäisen asiakirjan asettelu määrää, mikä 2-puolinen kopioasettelu on valittava.
  • Jos haluat käyttää automaattista 2-puolista kopiointitoimintoa, aseta asiakirja automaattiseen dokumenttien syöttölaitteeseen.
  • Valotustason avulla voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita.
  • Valitse paperikooksi A4, jos käytät automaattista kaksipuolista tulostusvaihtoehtoa.
Pysty
2-puolisesta 2-puoliseen
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö pitkältä sivulta)
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö lyhyeltä sivulta)
image
Vaaka
2-puolisesta 2-puoliseen
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö pitkältä sivulta)
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö lyhyeltä sivulta)
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • MFC-mallit

Paina image (COPY (Kopioi)).

Tuo näkyviin haluamasi kopioiden määrä valintanäppäimistöllä.

• DCP-mallit

Syötä haluamasi kopioiden määrä painamalla image tai image.

3. Tee jokin seuraavista:
    • Paina 2-sided (2-puolinen).

• Paina Options (Valinnat) tai Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat).

Paina image tai image ja valitse [2-puolinen]. Paina sitten OK.

4. Tuo [Asettelu Pitkä] tai [Asettelu Lyhyt] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Valitse kääntö pitkän tai lyhyen reunan ympäri ja paina sitten OK.
  6. Tuo [2-puol → 2-puol] tai [1puol. → 2puol.] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    HUOMAUTUS

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Jos valitset [2-puol → 2-puol], ADS:ää ei voi käyttää. Käytä valotustasoa.

7. Paina Start (Käynn).
    Jos olet asettanut asiakirjan ADS-laitteeseen, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
    Jos käytät valotustasoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  8. Toista seuraavat vaiheet kullekin asettelun sivulle:
    • MFC-mallit

Kun laite on skannannut sivun, sijoita seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla image.

• DCP-mallit

Kun laite on skannannut sivun, sijoita seuraava sivu valotustasolle ja paina image valitaksesi vaihtoehdon [Kyllä].

9. Valitse [Ei]-vaihtoehto painamalla image.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image ([Kopioi]).
  3. Syötä kopioiden määrä.
  4. Paina [Valinnat].
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [2-puolinen kopio], ja paina sitten [2-puolinen kopio].
  6. Tuo asetteluasetukset näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten haluamaasi asetusta.
    HUOMAUTUS

MFC-L2730DW

Jos valitset [2-pu. -> 2-pu.], ADS:ää ei voi käyttää. Käytä valotustasoa.

7. Kun olet valmis, paina [OK].
  8. Paina [Aloita]. Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
    Jos käytät valotustasoa, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  9. Kun laite on skannannut sivun, sijoita seuraava sivu valotustasolle ja skannaa seuraava sivu painamalla [Kyllä].
  10. Kun sivut on skannattu, lopeta painamalla [Ei].

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW