MFC-J491DW

Kopioiminen paperin molemmille puolille (2-puolinen kopiointi)

Voit vähentää paperin kulutusta kopioimalle paperin molemmille puolille.
  • Ennen kuin aloitat 2-puolisen kopioinnin, valitse 2-puolinen kopioasettelu seuraavista asetuksista.
  • Alkuperäisen asiakirjan asettelu määrää, mikä 2-puolinen kopioasettelu on valittava.
  • Suosittelemme asettamaan yksipuoliset asiakirjat ADS:ään 2-puolista kopiointia varten. (Vain ADS-mallit)
  • (MFC-J491DW/MFC-J497DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Valotustason avulla voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita.
  • Voit käyttää vain A4-, A5- tai Letter-kokoista tavallista paperia.

Pysty
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö pitkältä sivulta)
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö lyhyeltä sivulta)
image
2-puolisesta 2-puoliseen
image
Vaaka
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö pitkältä sivulta)
image
1-puolinen > 2-puolinen (kääntö lyhyeltä sivulta)
image
2-puolisesta 2-puoliseen
image

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. (MFC-J491DW/MFC-J497DW) Paina image (COPY (Kopiointi)).
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina ohjauspaneelissa - tai +.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Voit lajitella useita kopioita painamalla image tai image valitaksesi seuraavaa:
    1. Valitse [Pinoa/Lajitt.]. Paina OK.
    2. Valitse [Lajitt.]. Paina OK.
  5. Valitse [2-puolinen kopio] painamalla image tai image. Paina OK.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Voit tehdä yksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita painamalla image tai image valitaksesi seuraavat:

1. Muuta asetteluvaihtoehtoja valitsemalla [Asettelu]. Paina OK.
      2. Valitse [Pitkän siv. k.] tai [Lyh.siv.kään.]. Paina OK.
      3. Valitse [1puol.⇒2puol.]. Paina OK.
    • Voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita manuaalisesti painamalla image tai image valitaksesi [2puol.⇒2puol.]. Paina OK.

image
      Valotustason avulla voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita manuaalisesti.
  7. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys). Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään (vain ADS-mallit), laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
  8. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla image.
    • Kun sivut on skannattu, aloita tulostus painamalla image.

ÄLÄ koske tulostettuun sivuun, ennen kuin se on tullut toisen kerran ulos. Laite tulostaa ensimmäisen puolen ja poistaa paperin ja vetää sitten paperin takaisin toisen puolen tulostamista varten.

image

Jos tulosteet ovat tahraantuneita tai paperitukoksia esiintyy, noudata seuraavia ohjeita:

1. Paina Menu (Valikko)-painiketta.
  2. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK.
  3. Valitse [Ylläpito]. Paina OK.
  4. Valitse [Tulostus- asetukset]. Paina OK.
  5. Valitse [Vähennä tahriutumista]. Paina OK.
  6. Muuta asetukset. Paina OK.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  4. Lajittele useita kopioita painamalla [Valinnat]>[Pinoa/Lajitt.]>[Lajitt.].
  5. Paina image tai image näyttääksesi [2-puolinen kopio] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Voit tehdä kaksipuolisia kopioita 1-puolisesta asiakirjasta seuraavasti:

1. Voit muuttaa asetteluvaihtoehtoja painamalla [Asettelu] ja painamalla sitten [Pitkän siv. k.] tai [Lyh.siv.kään.].
      2. Paina [1-puol.⇒2-puol.].
    • Voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita manuaalisesti painamalla [2-puol.⇒2-puol.].

image
      Valotustason avulla voit tehdä kaksipuolisesta asiakirjasta kaksipuolisia kopioita manuaalisesti.
  7. Tarkista asetukset kosketusnäytössä ja paina sitten [OK].
  8. Paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.]. Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään (vain ADS-mallit), laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
  9. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun kaikki sivut on skannattu, paina [Valmis].

ÄLÄ koske tulostettuun sivuun, ennen kuin se on tullut toisen kerran ulos. Laite tulostaa ensimmäisen puolen ja poistaa paperin ja vetää sitten paperin takaisin toisen puolen tulostamista varten.

image
Jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia, paina image[Asetukset]>[Ylläpito]>[Tulostusasetukset]>[Vähennä tahriutumista], ja vaihda sitten asetuksia.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW