MFC-8370DN

Kuinka kopioidaan kaksipuoleisesti?

Kaksipuoleisen kopion voi tehdä automaattisesti kahdesta yksipuoleisesta alkuperäiskappaleesta.  Brother ei pysty tekemään automaattisesti kaksipuoleista kopiota kaksipuoleisesta dokumentista.

A.  KAKSIPUOLEINEN KOPIO KAHDESTA YKSIPUOLEISESTA ALKUPERÄISKAPPALEESTA:

1. Aseta alkuperäiset kuvapuoli ylöspäin ADF-laitteeseen (Automaattinen Dokumentinsyöttölaite).

2. Paina Copy.

3. Anna kopioiden määrä numeronäppäimistöltä (enintään 99).

4. Paina Duplex näppäintä.

5. Valinnat Long Edge Flip (Käännä pitkä reuna) ja Short Edge Flip (Käännä lyhyt reuna) viittaavat siihen mistä tulostuspaperi käännetään ennenkuin tulostetaan sen kääntöpuolelle.

• Käännä Pitkä Reuna tarkoittaa että katsoja pystyy lukemaan paperin tekstin oikein päin jos hän kääntää paperin toisin päin pitkän reunan mukaan, kuten kirjaa tai lehteä luettaessa tehdään kun alkuperäiskappaleiden lukusuunta on pysty-A4.

• Käännä Lyhyt Reuna tarkoittaa että katsoja pystyy lukemaan paperin tekstin oikein päin jos hän kääntää paperin toisin päin lyhyen reunan mukaan.

1. Käännä Pitkä Reuna valitaan painamalla nuoli ylös- tai alaspäin-näppäintä niin että näyttöön tulee : 1sided -> 2sided L.

2. Käännä Lyhyt Reuna valitaan painamalla nuoli ylös- tai alaspäin-näppäintä niin että näyttöön tulee : 1sided -> 2sided S.

6. Paina OK.

7. Paina Start niin kopiointi käynnistyy.

B. KAKSIPUOLEINEN KOPIO KAKSIPUOLEISESTA ALKUPERÄISESTÄ:

1. Avaa dokumenttikansi, aseta alkuperäiskappale valotustasolle kuvapuoli alaspäin ja sulje kansi.

2. Paina Copy.

3. Anna kopioiden määrä numeronäppäimistöltä (enintään 99).

4. Paina Duplex näppäintä.

5. Valinnat Long Edge Flip (Käännä pitkä reuna) ja Short Edge Flip (Käännä lyhyt reuna) viittaavat siihen mistä tulostuspaperi käännetään ennenkuin tulostetaan sen kääntöpuolelle.

• Käännä Pitkä Reuna tarkoittaa että katsoja pystyy lukemaan paperin tekstin oikein päin jos hän kääntää paperin toisin päin pitkän reunan mukaan, kuten kirjaa tai lehteä luettaessa tehdään kun alkuperäiskappaleiden lukusuunta on pysty-A4.

• Käännä Lyhyt Reuna tarkoittaa että katsoja pystyy lukemaan paperin tekstin oikein päin jos hän kääntää paperin toisin päin lyhyen reunan mukaan.

1. Käännä Pitkä Reuna valitaan painamalla nuoli ylös- tai alaspäin-näppäintä niin että näyttöön tulee : 1sided -> 2sided L.

2. Käännä Lyhyt Reuna valitaan painamalla nuoli ylös- tai alaspäin-näppäintä niin että näyttöön tulee : 1sided -> 2sided S.

6. Paina OK.

7. Paina Start.

8. Kun ensimmäinen sivu on skannattu, näytöllä kysytään haluatko skannata toisenkin sivun. Paina 1 kun vastaat KYLLÄ.

9. Näytöllä sanotaan ASETA SEUR.SIVU JA PAINA OK. Avaa dokumenttikansi, käännä alkuperäiskappale valotustasolla ylösalaisin niin että toinen kuvapuoli tulee alaspäin ja sulje kansi. Paina OK.

10. Kun toinen sivu on skannattu, näytöllä kysytään haluatko skannata toisenkin sivun. Paina 2 kun vastaat EI. Laite aloittaa kopion tulostuksen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8070D, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8370DN