MFC-8370DN

Kuinka valitaan automaattinen kaksipuoleinen tulostus tai kirjasen tulostus Windows-tietokoneesta käsin?

Ennen  automaattista kaksipuoleista tulostusta huomioi seuraavat seikat:

•  Kaksipuoleinen tulostus tukee vain sivukokoja A4, Letter, Legal ja Folio.

• Varmista että takakansi on suljettu.

• Varmista että kaksipuolinen kasetti on paikoillaan ja oikein asennettu.

• Suorista mahdollisesti rypistyneet tai käyristyneet arkit ja tasaa paperipinon reunat.

• Käytä tavallista kopiokonepaperia, ei ohutta tai vesileimapaperia.

Tee seuraavat asetukset tulostinohjaimessa:

1. Aseta tulostuspaperia paperikasettiin tai MT-alustalle.

2. Avaa tietokoneessa Tulostimet-ikkuna (Printers):

HUOM : Eri Windows-versioissa toimitaan eri tavoilla.

1. Napsauta Käynnistä (start) -> Asetukset (Settings) -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes)

2. Napsauta Käynnistä (start) -> Asetukset (Settings) -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja muut laitteet ja valitse Katso asennettuja tulostimia.

3. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).

4. Napsauta Tulostusmääritykset (Printing Preferences).

5. Valitse välilehti Basic ja sieltä valikko Kaksipuolinen/Vihko (Duplex /Booklet).

6. Valitse Kaksipuolinen tai Vihko (Duplex tai Booklet).

7. Napsauta Duplex Settings....

8. Katso että Käytä dupleksilaitetta (Use Duplex Unit) on valittu.  Nyt automaattinen kaksipuolinen tulostus on mahdollista. Valitse kääntöreuna kohdasta Tyyppi (Duplex Type) ja sidontareuna tuumina tai millimetreinä.

9. Napsauta OK.

10. Napsauta Käytä (Apply) -> OK.  Nyt kaikki tulostukset suoritetaan oletusarvoisesti automaattisesti kaksipuolisesti.

Käytettäessä BR-Script-tulostinohjainta:

1. Aseta tulostuspaperia paperikasettiin tai MT-alustalle.

2. Avaa tietokoneessa Tulostimet-ikkuna (Printers):

HUOM : Eri Windows-versioissa toimitaan eri tavoilla.

1. Napsauta Käynnistä (start) -> Asetukset (Settings) -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes)

2. Napsauta Käynnistä (start) -> Asetukset (Settings) -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja muut laitteet ja valitse Katso asennettuja tulostimia.

3. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).

4. Napsauta Ominaisuudet (Printing Preferences).

5. Välilehdellä Layout valitaan Suunta (Orientation), Kaksipuolinen tulostus (Print on Both Sides) ja Sivujärjestys (Page Order).

6.  Napsauta OK.  Nyt kaikki tulostukset suoritetaan automaattisesti kaksipuolisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8070D, DCP-8085DN, MFC-8370DN, MFC-8880DN