DCP-J774DW

Laitteen äänenvoimakkuuden säätö

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK.
    2. Valitse [Ään.voim.]. Paina OK.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Asetus
    Kuvaus
    Soittoääni
    Säädä soiton äänenvoimakkutta.
    Äänimerkki
    Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.
    Kaiutin
    Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.
  4. Paina OK.
  5. Paina image tai image ja valitse vaihtoehto [Ei], [Alhainen], [Keski] tai [Korkea]. Paina OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tee jokin seuraavista:
    • MFC-mallit:

Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Ään.voim.].

• DCP-mallit:

Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Äänimerkki].

2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista (MFC-mallit):
    Asetus
    Kuvaus
    Soittoääni
    Säädä soiton äänenvoimakkutta.
    Äänimerkki
    Säädä äänenvoimakkuus merkkiäänelle, joka kuuluu, kun painat painiketta, teet virheen tai lähetät tai vastaanotat faksin.
    Kaiutin
    Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta.
  3. Paina image tai image, kunnes näytössä on [Ei], [Alhainen], [Keski] tai [Korkea], ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina image.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW