MFC-J6710DW

Miten muutan soittoäänen, äänimerkin ja kaiuttimen äänenvoimakkuutta?

Brotherissa soittoäänen, äänimerkin ja kaiuttimen äänenvoimakkuutta voi muuttaa erikseen. Toimi seuraavasti:

SOITTOÄÄNEN VOIMAKKUUS

Voit muuttaa soittoäänen äänenvoimakkuutta. Toimi seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso ohjetta "Kosketusnäyttömalleille" alla.

SOITTOÄÄNEN VOIMAKKUUDEN MUUTTAMINEN OHJAUSPANEELISTA
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä äänen voimakkuus.

• Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei (Low, Med., High ja Off).

7. Paina OK.

8. Paina STOP/EXIT.
SOITTOÄÄNEN VOIMAKKUUDEN MUUTTAMINEN LEPOTILASSA

Voit muuttaa soittoäänen äänenvoimakkuutta myös kun Brother ei tee mitään painamalla nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimiä.
  • Aina kun painat näppäintä, Brother soi vastaavalla äänellä niin kuulet mikä on nykyinen asetus.

• Jokainen näppäimen painallus muuttaa asetusta yhden pykälän.

• Asetus on voimassa kunnes sitä muutetaan.
SOITTOÄÄNEN VOIMAKKUUDEN MUUTTAMINEN OHJAUSPANEELISTA
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina Yleiset asetukset.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina Äänenvoimakkuus.

6. Paina Soittoääni (Ring).

7. Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei (Low, Med., High ja Off).

8. Paina STOP/EXIT.
ÄÄNIMERKIN ÄÄNENVOIMAKKUUS

Äänimerkin äänenvoimakkuus voi olla hiljainen, keski, kova tai Ei. Asetuksella hiljainen, keski tai kova Brother antaa äänimerkin kun painat jotain nappia tai tapahtuu tiedonsiirtovirhe.
Äänimerkin äänenvoimakkuus muutetaan seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso ohjetta "Kosketusnäyttömalleille" alla.
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänimerkki (Beeper).

7. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä äänimerkin voimakkuus.

• Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei.

8. Paina OK.

9. Paina STOP/EXIT.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina Yleiset asetukset.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina Äänenvoimakkuus.

6. Paina Äänimerkki.

7. Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei.

8. Paina STOP/ EXIT.

KAIUTTIMEN ÄÄNENVOIMAKKUUS

Voit muuttaa Brotherin kaiuttimen äänenvoimakkuutta seuraavasti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso ohjetta "Kosketusnäyttömalleille" alla.

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Kaiutin (Speaker).

7. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä äänenvoimakkuus.

• Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei.

8. Paina OK.

9. Paina STOP/EXIT.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).

3. Paina Yleiset asetukset.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Äänenvoimakkuus (Volume).

5. Paina Äänenvoimakkuus.

6. Paina Kaiutin (Speaker).

7. Vaihtoehdot ovat Hilj, Keski, Kova ja Ei.

8. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW