MFC-885CW

Miten säädetään Brotherin langattoman kuulokkeen äänenvoimakkuutta?

Toimi seuraavasti:

Kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätö (puhe):
Digitaalisen langattoman kuulokkeen (DECT™-kuulokkeen) äänenvoimakkuutta voi säätää puhelun aikana painamalla kuulokkeen nappeja tai . Asetus on voimassa kunnes muutat sitä.
Kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätö (puhe, kuulolaite):
*Vain USA/Kanada/Latinalainen Amerikka-mallit.
  1. Kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätö kuulolaitekäytössä:

Ennen digitaalisen langattoman kuulokkeen (DECT™-kuulokkeen) käyttöä pitää todeta onko joku sen käyttäjistä huonokuuloinen. Asetuksella Volume Amplify:On äänenvoimakkuus kasvaa jolloin huonokuuloinenkin saa puheesta selvää. Asetuksella saavutettava äänenvoimakkuus on FCC-standardien mukainen.

Vol Amplify:Off Jos kukaan laitteen käyttäjistä ei ole huonokuuloinen, käytä asetuksen oletusarvoa OFF. Kuulokkeen äänenvoimakkuutta voi säätää puhelun aikana kuulokkeen nappeja tai painamalla. Kun suljet puhelimen, äänenvoimakkuusasetus pysyy voimassa kunnes muutat sitä.
    Vol Amplify:On
    -Temporary
    Tätä asetusta käytetään jos jotkin laitteen käyttäjät ovat huonokuuloisia. Kuulokkeen äänenvoimakkuutta voi säätää puhelun aikana kuulokkeen nappeja tai painamalla. Äänenvoimakkuuden arvot ovat Low, High ja Volume Amplify. Kun suljet puhelimen, äänenvoimakkuusasetus palaa arvoon  Low.
    Vol Amplify:On
    -Permanent
    Tätä asetusta käytetään jos kaikki laitteen käyttäjät ovat huonokuuloisia. Kuulokkeen äänenvoimakkuutta voi säätää puhelun aikana kuulokkeen nappeja tai painamalla. Äänenvoimakkuuden arvot ovat Low, High ja Volume Amplify. Kun suljet puhelimen, äänenvoimakkuusasetus palaa arvoon Volume Amplify.

Kun säädät äänenvoimakkuutta puhelun aikana painamalla kuulokkeen nappeja tai näytössä näkyy valittu arvo. Yksi painallus siirtää asetusta seuraavaan mahdolliseen arvoon.

Käytä asetusta Permanent vain jos kaikki käyttäjät ovat huonokuuloisia. Asetuksen Volume Amplify käyttö voi vahingoittaa normaalikuuloisen henkilön kuuloa.

2. Äänenvoimakkuuden säätö:

1. Paina kuulokkeen nappia Menu/OK.
    2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Setup Volume. Paina Menu/OK.
    3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Volume Amplify. Paina Menu/OK.
    4. Tee jompikumpi:
      • Jos kukaan käyttäjistä ei ole huonokuuloinen, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Off, paina Menu/OK ja siirry kohtaan f.
      • Jos jotkut tai kaikki käyttäjistä ovat huonokuuloisia, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä On, paina Menu/OK ja siirry kohtaan e.
    5. Tee jompikumpi:
      • Jos kaikki käyttäjät ovat huonokuuloisia, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Permanent ja paina Menu/OK.
      • Jos jotkut käyttäjistä ovat huonokuuloisia, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Temporary ja paina Menu/OK.
    6. Paina  (Off).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-845CW, MFC-885CW