MFC-885CW

Miten asetetaan Brotherin puhelinvastaajan suurin puheviestin pituus?

Oletusarvona Brotherin puhelinvastaajan suurin puheviestin pituus on 30 sekuntia. Muita mahdollisia arvoja ovat 60, 120 tai 180 sekuntia. Asetusta muutetaan seuraavasti:

1. Paina Menu.
  2. Valitse Faksaus => Puhvast.asetuk. => Max.viest.pit. (Fax => Setup Msg Ctr tai Setup TAD  => ICM Max. Time).
  3. Valitse puhelinvastaajan suurin puheviestin pituus ja paina OK.
  4. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-845CW, MFC-885CW