MFC-J625DW

Miten faksi vastaanotetaan manuaalisesti.

Manuaalivastaanotolla Brother ei vastaa puhelimeen sen soidessa. Vastaanotto on silloin mahdollista vain jos vastaat itse puhelimeen. Käytä Manuaalivastaanottoa vain jos vastaanotat fakseja harvoin.

Manuaalivastaanoton käyttö ei vaikuta mitään faksin lähetykseen.

VALITSE MANUAALIVASTAANOTTO

Toimi seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Perusasetukset (Initial Setup).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaustila (Receive Mode).

5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Manuaalinen.

6. Paina OK.

7. Paina Stop/Exit.

Näyttöön tulee päivä, kelloaika ja "Mnl."

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Perusasetukset (Initial Setup).

3. Paina Perusasetukset.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaustila (Receive Mode).

5. Paina Vastaustila.

6. Paina Manuaalinen.

7. Paina Stop/Exit.

Näyttöön tulee päivä, kelloaika ja "Mnl."

Faxvastaanotto Manuaalivastaanotolla

Manuaalivastaanotolla faxastaanotto on mahdollista vain vastaaitset puhelimeen.

• Kun tiedät että faksi saapuu ja olet Brotherin vieressä, käynnistä vastaanotto seuraavasti:

1. Tee jompikumpi:

• Jos Brotherin ohjauspaneelissa on HOOK-näppäin:

Paina HOOK tai nosta ulkoisen puhelimen kuuloke.

• Jos ei ole:

Nosta ulkoisen puhelimen kuuloke.

Linjalta kuuluu äänimerkki 3 sekunnin välein - joka kertoo automaattisesta faksista, tai hiljaisuutta - joka kertoo manuaalisesti lähetettävästä faksista.

2. Paina Brotherin Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start -näppäintä.

3. Paina Brotherin 2 tai Receive -näppäintä (kosketusnäyttömalleissa).

Brother aloittaa vastaanoton.

• Jos vastasit rinnakkaispuhelimeen ja linjalta kuuluu äänimerkki 3 sekunnin välein - joka kertoo automaattisesta faksista, tai hiljaisuutta - joka kertoo manuaalisesti lähetettävästä faksista, käynnistä vastaanotto seuraavasti:

1. Paina  *51 puhelimen numeronäppäimistöltä.

2. Odota että Brother aloittaa vastaanoton jonka kuulet faksiäänistä.

3. Aseta kuuloke paikoilleen.

Brother aloittaa vastaanoton.

• Jos vastasit ulkoiseen puhelimeen joka on kytketty Brotherin puhelinjohdon päälle ja linjalta kuuluu äänimerkki 3 sekunnin välein - joka kertoo automaattisesta faksista, tai hiljaisuutta - joka kertoo manuaalisesti lähetettävästä faksista, käynnistä vastaanotto seuraavasti:

1. Paina Brotherin Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.

2. Paina Brotherin 2 tai Receive -näppäintä (kosketusnäyttömalleissa).

3. Odota että Brother aloittaa vastaanoton jonka kuulet faksiäänistä.

4. Aseta kuuloke paikoilleen.

Brother aloittaa vastaanoton.
Faxtunnistus on toiminto joka mahdollistaa faxvastaanoton myös rinnakkain kytkettyyn puhelimeen vastattaessa ilman että tarvitsee painaa Start-näppäintä. Kun nostat kuulokkeen, Brother huomaa sen ja lähettää faxkutsuäänen, jolloin voit laskea kuulokkeen ja odottaa faxviestiä.

FAXTUNNISTUS

Faxtunnistus on toiminto joka mahdollistaa automaattisen faxvastaanoton kun vastaat puhelimeen ja Brother on manuaalivastaanotolla. Kun nostat kuulokkeen, Brother huomaa sen ja lähettää faxkutsuäänen, jolloin voit laskea kuulokkeen ja odottaa faxviestiä.

Oletusarvoisesti Brotherissa on faxtunnistus käytössä.

Voit muuttaa faxtunnistuksen asetusta seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksaus (Fax).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksi tunnist. (Easy Receive tai Fax Detect).

7. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä On tai Ei.

8. Paina OK.

9. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksaus (Fax).

3. Paina Fax.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Vastaanottoas. (Setup Receive).

5. Paina Vastaanottoas.

6. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksi tunnist. (Easy Receive tai Fax Detect).

7. Paina Faksi tunnist.

8. Paina On tai Ei.

9. Paina Stop/Exit.
Jos samalla linjalla Brotherin kanssa on myös tietokone tai muu modeemia käyttävä laite, ja Brother käynnistää aina vastaanoton kun näillä yritetään ottaa yhteys, muuta Faksi tunnist. -asetus asentoon Ei.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW