MFC-440CN

Miten tulostan raportin josta näkyy kaikki lyhytvalintanumerot ja ryhmät?

Voit tulostaa raportin josta näkyy kaikki Brotherin muistiin talletetut lyhytvalintanumerot. Raportista näet muistiin talletetut nimet ja näiden puhelinnumerot joko nimen tai numeron mukaan lajiteltuina.

Voit tulostaa raportin lyhytvalintanumeroista seuraavasti:

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Tulosta rap. (Print Reports).
  3. Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Pikanumerot (Quick-Dial).
  5. Paina OK.
  6. - Jos näytöllä pyydetään valitsemaan jompikumpi, Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order), jatka vaiheesta 7.

- Jos ei, raportissa luetellaan lyhytvalintamuistissa olevat numerot numerojärjestyksessä. Jatka vaiheesta 8.

7. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys. Paina OK.
  8. Paina Black Start tai Mono Start.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-240C, MFC-260C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-845CW, MFC-885CW