FAX-1360

Miten Brother asetetaan lähettämään vastaanotetut faksit edelleen toiseen numeroon?

Brotherin edelleenlähetystoiminnolla vastaanotetut faxviestit voidaan lähettää automaattisesti toiseen faksiin. Kun edelleenlähetys on käytössä, Brother ottaa ensin faksin vastaan muistiin, sitten valitsee annetun numeron ja lähettää viestin tässä olevaan faksiin muistista käsin.

Edelleenlähetys asetetaan käyttöön seuraavasti:
  1. Paina MENU ja valitse Faksaus (Fax) => Kauko.ohj.val. (Remote Fax Opt) => Ed.läh/Tall. (Forward/Store).

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Edelleenlähetys (Fax Forward).

3. Paina OK.

4. Anna faxnumero (enintään 20 numeroa) jonne faxviestit lähetetään edelleen.

Voit kirjoittaa numeron manuaalisesti tai käyttää Pikavalintamuistiin tai Lyhytvalintamuistiin talletettuja numeroita.

Jos valitset Pikavalintamuisti- tai Lyhytvalintamuistipaikan jossa on ryhmä, silloin edelleenlähetys suoritetaan kaikkiin ryhmässä oleviin numeroihin.

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Varm.kopio:Kyllä tai Varm.kopio:Ei (Backup Print: On tai Backup Print: Off).

• Jos valitsit Varm.kopio:Kyllä, silloin Brother tulostaa kaikki vastaanotetut viestit heti kun ne on vastaanotettu jolloin sinulle jää oma kopio viestistä siltä varalta että tulee sähkökatko ennen kuin viestiä on ehditty lähettää edelleen tai vastaanottavassa laitteessa on joku ongelma.

• Jos valitsit Varm.kopio:Ei silloin viesti voi poistua muistista ennenkuin sitä ehditään tulostaa jos tulee sähkökatko ennen kuin viestiä on ehditty lähettää edelleen tai vastaanottavassa laitteessa on joku ongelma.

• Sähkökatkon sattuessa viestit säilyvät Brotherin muistissa noin neljä päivää.

• Edelleenlähetystä käytettäessä laite vastaanottaa vain mustavalkoisia fakseja. Värifakseja otetaan vastaan vain silloin kun lähettävä laite muuttaa ne mustavalkoisiksi.

7. Paina OK.

8. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1360, MFC-3360C, MFC-5860CN